torstai 11. heinäkuuta 2013

1 kk

Tänään Oliver täyttäisi kuukauden. Kauniin rakkaan poikamme syntymästä on kulunut kuukausi. Äidillä edelleen syli huutaa tyhjyyttä ja ainut paikka jossa pääsen lähemmäs poikaani on hautausmaalla. Miten karua tämä elämä voikaan olla. Olen kuukauden ollut äiti. Mutta sanan äiti oikeanlaista merkitystä en edelleenkään ole löytänyt. Millaista se sitten on, olla elävälle lapselle äiti. Aika näyttää saanko sen vielä kokea joskus. Mutta Oliverille olen äiti, ihanalle esikoispojalleni, nyt ja aina. Paljon suukkoja ja haleja sinne taivaaseen Oliver-rakas!Oliverin kummitädin nimipäivät on tänään. Oliver lähettää varmasti taivaasta kummitädille paljon halauksia ja suukkoja.


5 kommenttia:

 1. Olet selvinnyt ensimmäisen kuukauden, se on varmasti ollut vaikein koko elämässäsi. Jos se yhtään lohduttaa, pitäisi seuraava olla sitten jo vähän helpompi ja siitä taas pikkuhiljaa helpottaa, ainakin näin luulisin. Oliver on ja pysyy sydämessäsi aina yhtä tärkeänä kuin nytkin, sitä ei ajan kuluminen haalista. Uskon myös vakasti, että sekin päivä koittaa, kun Oliverille syntyy pikkusisarus ja saat kokea myös sen puolen äitinä olemisesta. Voimia arjessa jaksamiseen lähettelee Satu ja Joona (Joona bongasi suloisen nallen kuvasta)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti juurikin tämä ensimmäinen kuukausi on ollu vaikein ja tästä pitäisi alkaa helpottamaan kuukausi kuukaudelta. Silti Oliver pysyy sydämessäni vaikka surun tuska helpottuu.

   Iso kiitos kun olitte meillä eilen, oli niin ihana nähdä kummityttöä ja Joonaa ja teitä aikuisia kanssa. <3

   Joonan bongaama nalle on Oliverin nalle hänen haudallaan.

   Poista
 2. Kummitädin enkeli 1kk. <3

  VastaaPoista
 3. Minulla myös vakaa usko siihen, että varmasti pääset kokemaan myös äitiyden valoisamman puolen. <3 Ja pääset kertomaan pikkusisaruksille Oliverista. Etappi kerrallaan. Surullisemmat päivät eivät ole askel taaksepäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin toivon, että saataisiin kokea joskus myös elävän lapsen vanhemmuus. <3 Ja Oliverista tulisi isoveli. Nyt täytyy mennä yksi asia kerrallaan ja olla liikaa ajattelematta tulevaa, sen tulevaisuuden kun näkee vasta kun sinne saakka elää ei ennen.

   Poista