keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Pikkuinen tyttömme

Pikkuinen tyttömme on 1,5 viikon ikäinen. Tuntuu, että tämä aika menee ihan liian nopeaan. Joka aamu katsoessani tytärtäni huomaan hänen kasvaneen. Tänään aamulla sanoin hälle, että älä kasva liian nopeasti. Pelkään tämän vauva-ajan menevän ohi liian nopeaan. 

Tyttö syö hyvin ja kasvaa. Pikkuinen hän on vaikka onkin mielestäni kasvanut, eihän hän nyt ihan joka yö sentään isommaksi ole tullut, mutta silti tästä äidistä siltä tuntuu välillä. Onhan tässä 1,5 viikossa tapahtunut muutoksiakin. Alkupäivinä kun hän vaan nukkui ja söi, niin nyt jo välillä katselee ja on hereilläkin lyhyitä aikoja. 

Hän on kyllä valloittanut täysin tämän äidin ja isän sydämen. 


Kuvassa tyttäremme lähdössä kotiin sairaalasta. 
Kotiintulovaatteina meillä oli Kapphallin newbie body ja legginsit. Lindexin sukkahousut. Äitiyspakkauksesta tumput. Sekä automatkalle oli vielä Polarn O. pyretin gollegehaalari, joka siis ei ole kuvassa. ;)

Tyttäremme on niin pikkuinen, että osa 50 senttisistä vaatteistakin on vielä vähän isoja. Sekä kaupan pienimmät vaipatkin on vähän isoja.
Mutta varmasti ennen kuin huomaakaan joutuu haikeudella laittamaan ensimmäiset pienet vaatteet pois. Mutta nyt nautimme tästä pienestä ihanuudesta, emmekä murehdi milloin pienimmät vaatteet pitää laittaa pois ja isompia kaivaa tilalle.

15 kommenttia:

 1. Mikä suloisuus! Aivan ihana! Tuhannesti onnea suloisesta tyttärestä! <3 Olin pitkään kipeänä ja uutinen vauvasta oli mennyt ihan ohi, mutta täällä taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukavaa että olet tervehtynyt ja oot täällä taas. :) Tosin mullakin meinaa mennä postaukset ohi seurailemistani blogeista kun nautin tyttäreni seurasta. <3

   Poista
 2. Ihanan suloinen tyttönen. Olen niin onnellinen teidän puolesta <3

  VastaaPoista
 3. voi mikä suloisuus, onnea vielä!

  VastaaPoista
 4. Voi, miten ihana vauva <3 Suuret onnentoivotukset aarteen johdosta!

  VastaaPoista
 5. Voi, nyt minulle tulee vauvakuumetta. Onpa ihana söpöliini ja miten paljon hiuksia! Ihanaa! Olen niin onnellinen teidän puolesta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa <3 Tytöllä on tosi paljon hiuksia, toivon mukaan kasvaa kanssa hyvin eikä lähtis pois. :)

   Poista
 6. Mä en kestä miten ihana voi hän olla! Juuri nyt katselin niitä teiltä otettuja kuvia. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en itse meinaa vieläkään aina ymmärtää et hän ihan oikeesti on täällä. <3 Mullakin oli niin ihania kuvia susta, E:stä ja tytöstä. :)

   Poista
 7. Uskomattoman ihana pikkuinen! Nauttikaa pienestä ihmeestänne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä vaan nautimme tästä ihmeestä. :) <3

   Poista
 8. <3 Suloinen tyttö <3 Paljon onnea koko perheelle <3 Olen jo jonkin aikaa seurannut blogiasi, mutta olen huono kommentoimaan... Mut siis täällä uusi lukija ilmoittautuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Ihanaa kun ilmoittauduit. :) Ja tervetuloa mukaan karusellikodin touhuihin! :)
   p.s. mä oon itse myös tosi huono kommentoimaan, sitä vaan on niin helppo lukea läpi kaikki uudet postaukset ja sitten se kommentointi vaan jää useimmiten.

   Poista