keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Pohdintaa pinnasängystä

SUNDVIK Pinnasänky IKEA Toinen sängyn laidoista voidaan irrottaa, kun lapsi kasvaa ja oppii kiipeämään itse sänkyyn ja sieltä pois. 


Olen jo kauan sitten päättänyt että mä haluan ostaa meidän vaaville pinnasängyn ikeasta. Sundvik merkkisen, sillä siitä saa tuon toisen reunalaidan kokonaan pois ja siksi se olisi paljon pitempi käyttöisempi kuin tavallinen.

 SUNDVIK Pinnasänky IKEA Toinen sängyn laidoista voidaan irrottaa, kun lapsi kasvaa ja oppii kiipeämään itse sänkyyn ja sieltä pois.

Päätös on ollut myös helppo senkin takia, ettei meillä ole ollut minun vanhaa sänkyä tai mieheni. Kunnes sitten käytiin mieheni sukulaisten luona, jotka kysyivät että otatteko te sen mieheni vanhan pinnasängyn vauvalle. Epäilivät kyllä, että kelpaako se minulle. Siis kyllähän mä olen siitä ollut tietoinen, että se voisi olla heillä jos vain suinkin se on säilynyt ehjänä tai sitä on säilötty. No nyt sitten tuli ongelma. Haluanko mä sen sängyn missä rakas mieheni on ihan ekana nukkunut uniaan vai tuon haaveilemani sängyn ikeasta. Tosin jos ostais ikeasta sängyn makkariin ja laittais toisen vauvan huoneeseen. Joo tarvitaanko me kahta pinnasänkyä, tuskin. No nyt en sitten enää yhtään tiedä mitä mä haluun tän pinnasänky asian kanssa tehdä. 

4 kommenttia:

 1. No kyselitkö yhtään millanen se miehen vanha pinnasänky on?! Et saako sitä mitenkään säädettyä jne... jos ne ominaisuudet o sul tärkeitä ni kannattaa selvittää. Ja jos siin vanhas ei oo, ni kannattaa harkita sitä missä ne on jos tuntuu et sellanen olis sopivampi itselle. Ja onhan se vähän käheetä jos vauval on kaks sänkyä. Mut toisaaltaan onko siitä haittaakaan jos niitä o kaks. Kun sitten joskus jatkat työtäs ne olis varmasti molemmat kuitenkin käytös... :) Helpotti varmaan hirveesti.
  -sisko-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu helpotti tosi paljon ;) Tais siinä olla et menee kahteen eri tasoon ainaskin pohja. Mut sitä yhtä laitaa ei saa ollenkaan pois. Katteltiin Jonin vauvakuvia eilen ku mulla muutama on skannattuna koneella, jossa siitä näkyi vähän. Niin on se ainakin valkoinen. Mut luulenpa et jos mä sen hyväksyn niin hyväksyykö Joni et meil tulis kaks. Tosin mietin et jos tossa vauvan huonees olis toinen ja makkaris toinen ja vauva sattuis itkeskelee paljon niin olis näppärää jos vois mennä vauvan kans eri huoneeseen niin sais isi ladattua itseään töitä varten. Vaikka kyllä se itku kuuluu vaikka olohuoneessa olis niin makkariin. Niin tiedä taas tästä. No on täs viel aikaa miettiä....

   Poista
 2. Meiltä saisit superhalvalla, juuri tuolla "laita pois -ominaisuudella". Tosin se on sellainen "antiikkipuun" värinen, mutta saisihan sen maalattua. :) Me ei hyödytty siitä ominaisuudesta, koska aloin odottaa, että saisin tuon vanhan sängyn meille ja otettiin se tietenkin käyttöön heti kun päätettiin luopua pinnasängystä. Joten ei ole kokemusta, auttaako tuo lasta sopeutumaan paremmin "isojen" sänkyyn tms. Tuo uusi Sundvik näyttäisi olevan suoraviivaisempi kun esim. siinä meidän sängyssä se sivulaita, joka sitten laitetaan pinnojen tilalle on sellainen romanttisempi. :-)

  Ja sehän on vaan kätevää jos on kaksi sänkyä! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tuonne faceenkin jo vastailin. Ekaks tosin vastasin vähän et ei, mut nyt kun mietin asiaa enemmän niin oon kiinnostunut. Eli laittele sinne et mitä sä haluut siit sängyst ja tosiaan voisin sen ostaa. Kun ei sen varmaan oo pakko oikeesti olla valkoinen. :) Meillä kun ei oo seuraavaa sänkyä tiedossa niin tää olis sit varmaan ekaks se seuraava sänky myös ja aina käyttöä kuitenkin löytyis kun hoitolapsia varmaan tulevaisuudessakin meillä olis. :)

   Ja oon aatellut nyt et otettais se Jonin vanhakin tänne niin se on valkoinen ja kaks sänkyä olis varmaan kätsy juttu. :P

   Poista