perjantai 26. huhtikuuta 2013

Tänään ne saapuivat!!!

Vapaapäiväni kunniaksi tänään saapui erittäin kauan odotettu paketti. 11 viikkoa ja 2 päivää, olen odottanut, että saapuivat. Miten niin olen laskenut viikkoja ja päiviä! ;) Ja ne on kyllä täydelliset!!!

Just hyvän väriset ja sellaiset kuin juuri kuvittelinkin. Oltiinhan me käyty testaamassa liikkeessä vaunuja, miten kaikki toimii ja miltä niitä tuntuu työntää, joten tiedossa oli ettei pettymään päästä. Tilattiin siis suoraan Saksasta hartanin topline x vaunut, näin ollen säästimme mukavasti rahaa. Suomessa kun maksavat enemmän. Tilattiin myös samalla vaunuhin kuuluva aurinko uv-suoja-hyttysverkko (oikeaa nimeä en sille tiedä) ja olen kyllä tyytyväinen että se tilattiin. Se on hyvin kätevän tuntuinen ja mikä parasta sen saa neppareilla kiinni vaunuhin. Sekä vaunujen mukana tuli läpinäkyvä sadesuoja.Otettiin pehmeävaunukoppa, josta saa tarvittaessa tehtyä myös lämpöpussin isommalle lapselle kun istuu ratasosassa. 


Aurinko uv-suoja-hyttysverkko on ylemmässä ja alemmassa kuvassa, siitä saa siis tuollaisen lipan tuohon kuomuun ja siinä on kiinni tuo hyttysverkko-osa myös, jonka saa siis "lippaan" piiloon.Läpinäkyvä sadesuoja, tykkään kun siitä näkyy vaunun kuosi läpi, jolloin ei tarvitse sateellakaan piilotella vaunujen omaa kuosia. :)

Nyt vaan odotellaan kesää ja pikkuisen syntymää, että päästään kunnolla testaamaan. 

 

4 kommenttia:

 1. Jes vihdoin, mä voin melkein sanasta sanaan kuvitella ton tilanteen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt mä vaan tahtoisin testailla ja kurvailla niiden kans eli nyt lasketaan sitten siihen aikaa jolloin mä saan alkaa käyttää niitä. :D

   Kun Joni jo tossa eilen sanoi et jos vaikka annat niiden olla ettei oo renkaat puhki kun vauva on syntynyt. :P Ai miten niin mä olen innoissani näistä kulkupeleistä ja odottanut kuin kuuta nousevaa et saapuvat. :D

   Poista
 2. Just sun näköiset! ;) Kivat näköiset vaunut. Serkkupoika voi tulla testaamaan ja kuolaamaan ne jos haluut! Ja ilman renkaita ettei ne kulu puhki ;D !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekkupoika saa tulla testaamaan ja vähän kuolatakin, kunhan ottaa omat kuolaliinat mukaan. ;D

   Poista