tiistai 16. huhtikuuta 2013

Vauvanhuone

Vihdoinkin meillä on vauvalle oma huone. Tai on se jo ollut pääsiäisestä, mutta mä en vaan oo ehtinyt sitä teille esittelemään. Mieheni siis joutui luopumaan työhuoneestaan, sai se tilalle pienen huoneen, joka on ollut ennen iso kylmiö. Mutta me tehtiin siitä yksi lisähuone, sinne mahtui hyvin mieheni työpöytä ja hylly. Mutta siis se vanha työhuone on ollut meidän olohuoneessa, meillä kun on sellainen hassu L-mallinen olohuone ja ollaan sitten se yksi osa tästä olohuoneesta rajattu kaapistoilla pois. Koska muuten sillä tilalla ei oikeestaan ole ollut minkäänlaista käyttöä. Nyt sitten tehtiin sinne vauvan oma huone. Onhan meillä lastenhuone jo ollut 2,5 vuotta, mutta tahdon pitää hoitolasten leikkihuoneen erikseen oman lapseni huoneesta. Vauvan huone ei nyt mikään super iso ole, mutta sen verran iso että sinne mahtuu hyvin lipasto ja sänky ja lattiallekin jää tilaa. Tällä hetkellä siellä tosin on varastoituna autonkaukalo ja matkarattaat ja kehtokin on siellä vielä, vaikka sitten vauvan syntymän jälkeen se saa paikkansa olohuoneesta sekä sitteri on siellä. 


Täällä on tällä hetkellä myös yksi terassin sohvaryhmän nojatuoleista, joka sitten kesällä on menossa ulos. Tästä huoneesta vaan on niin hankala saada kuvaa kun tilaa siellä ei kuitenkaan kuvaamiseen ole niin paljon tai sitten tarvisi ottaa jollain muulla kameralla kuvaa kuin tuolla järkkärillä. 

Vielä pitäisi hankkia jokin sopiva matto lattialle. Mutta en vaan osaa päättää minkä värinen sen tulisi olla. Ehkä joku neutraali vaalea, koska mitään ovea ei huoneen ja olohuoneen välillä ole, joten sinne on näkymä olkkarista niin ei ehkä ole kauheen mukavaa jos se on jokin riemunkirjava kun muuallakaan ei ole. Sekä yhteen seinään sängyn yläpuolelle olen ajatellut tauluhyllyä, jotta saisi jotakin mukavia kuvia laitettua esille ja sitten niitä olisi aina helppo siinä vaihdella. Luultavasti kestää muutama tovi ennen kuin se on täysin vauvanhuoneen näköinen eikä säilytyshuoneen näköinen, ainakin vauvan syntymään saakka. Jotta saa kaikki perustarvikkeet omille paikoilleen, kun ei niitä vielä viitsi ympäri kämppää levitellä kun ei ole ketään joka niitä käyttäisi päivittäin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti