sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Reiman tehtaanmyymälässä

Olin eilen siskon ja siskon pikkuisen pojan kanssa Reiman tehtaanmyymälässä ja varastontyhjennysmyynneissä Kankaanpäässä. 


Sieltä tarttui mukaan mukavia edullisia ostoksia. Ja olis varmaan enemmänkin tarttunut, jos olis tiennyt kumpi meidän tuleva vauva on. Mutta ehkä parempi näin. Tehtaanmymälässä oli siis reiman ja tuttan vaatteita myynnissä.


Kokopuku oli kokoa 56cm ja maksoi 7 € ja kolmet housut sai 10 eurolla, ruskeat oli kokoa 50 ja turkoosit kokoa 62cm. Topparukkasia sai kolmet kympillä, ostettiin siskon kanssa kimppaan ja mulle tuli siis kahdet kokoa 0 ja 1. Ja nuo toppatöppöset oli puoleen hintaan ja hintaa jäi pikkasen reilu kymppi. 


Villapuku löytyi eurolla ja oli kokoa 74. ja nuo housut myös eurolla ja koko 50. Ei pikkuiselta ainakaan housut lopu kesken. ;)


Ja paras kaikista ostoksista oli nämä ihanat huopikkaat. Normaalihinta niissä on 60€ ja nyt sain ne puoleen hintaan. Koko niissä on 25, eli tovin saa odotella, että pääsevät käyttöön ja täytyy todella toivoa, että tuo koko on sopiva joku talvi pikkuiselle. Mutta ne oli niin ihanat etten voinut niitä sinne jättää. Tarviihan äidillä ja sen pikkuisella, molemmilla, olla huopikkaat. 

2 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä - ja edullisesti! Toi villapuku oli (ainakin) 2010 pakkauksessa ja se oli musta ihan loistava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nooran kanssa kans meinattiin et on varmaan äitiyspakkauksessa ollut joskus, koska tuolla tehdään niit pakkauksia. Ja kun on jäänyt yli niin myydään halvalla pois. Ostin vaikka saan yhden pakkauksestakin, mut jos eurolla saa niin ei oo niin väliks vaik ei hirveest ehtis käyttää. ;) Tuolla oli oikeesti niin kivoja löytöjä, syksyllä siellä on taas kai varastontyhjennysmyynnit ja mieli tekee tietenkin uudestaan vaikka matka onkin melkoisen pitkä. Mutta hyvässä seurassa matkakaan ei haittaa. :D

      Poista