torstai 12. kesäkuuta 2014

Kuluneilta päiviltä


 Päivät menee hurjan nopeasti ja tyttö kasvaa koko ajan. Monta juttua on ollut mielessä mistä tulisin tänne kirjoittelemaan, mutta en vain ole ehtinyt. Sen verran kiireistä on ollut vauvan seurasta nauttimisesta. Eihän sitä pientä nyyttiä vaan voi olla pitämättä sylissä ja nauttimasta hänen seurastaan. Mutta toki olisi mukava tallentaa tännekkin omia tunteita tästä hetkestä ja siitä kaikesta mitä näillä päivillä on tapahtunut. 


Meillä on käynyt hirmuisesti vieraita ja tyttö on saanut hurjat kasat lahjoja. Kaikista lahjoista en välttämättä ole muistanut kuvaa napsasta, mutta kaikki ovat olleet yhtä mieluisia.Tyttö sai samanlaisen sydämen kuin Oliverilla, mutta vain vaaleanpunaisena. Minusta oli tosi ihanaa kun saimme tytölle samanlaisen kuin isoveljellä. Nyt ne ovat tuossa Oliverin kuvan vieressä olohuoneen pöydällä. Sisarusten sydämet. <3 


Vaatteita tyttö on saanut tosi paljon, mikä tietty on mukavaa tälläisestä äidistä joka on hullaantunut lastenvaatteisiin. :)


Tytön kummitäti toi tytölle newbien tähti shortsihaalarin koossa 50, kun tää äiti oli ennen tytön syntymää ostanut hälle koon 62 ja se on tosi iso vielä pitkän aikaa.


Tyttö on saanut myös yöpukuja. Mä tykkään vaihtaa tytölle yöpuvun aina yöksi, joten on mukavaa että niitä löytyy muutama, jottei joka päivä tarvitse pestä vajaata koneellista pyykkiä et sais yöks puhtaan päälle. ;) 


Monen monta vaatetta on mennyt käyttöön, ilman valokuvausta joten näissäkin kuvissa on vaan muutama niistä. Tällä hetkellä me käytetään kokoa 50 vaatteista ja yksi body on kokoa 48. Yksi vaate on mennyt vasta pieneksi ja se oli koon 40 yöpuku. Osassa 50 koon vaatteissa on vielä selvästi kasvuvaraakin jäljellä, joten vielä 56 koon vaatteet saa hetken odotella käyttöön tuloa. Meidän neiti siis oli hyvin pieni syntyessään painoa hänellä oli 2300g ja pituutta 48,5cm. Nyt tosin painoa on tullut lisää ja kohta hän painaa jo 3 kiloa. :) Ja pituuttakin on tullut paljon lisää ja hän onkin jo melkein 51cm. 


Ystäväni Sonja ja hänen poikansa E kävivät katsomassa tyttöä, tytön ollessa viikon vanha. 


Onnittelukortti pinokin on kasvanut tämän kuvan oton jälkeen. :) 
 
Tämä pieni neiti on kyllä vienyt mennessään äidin ja isin sydämen täysin. Ja on tainnut muidenkin sydämiä valloittaa. ;)

3 kommenttia:

  1. Ihana, kaunis, täydellinen pikkusisko! Paljon onnea vanhemmille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kyllä hän vaan on niin suloinen ja täydellinen, pikkusisko! <3

      Poista