maanantai 30. kesäkuuta 2014

Sisustuskutsuilla

Oltiin tuossa pari viikkoa sitten pikkusiskon kanssa Perfect home sisustuskutsuilla ystäväni luona. Perfect homella on kaikkia ihania sisutusjuttuja, joita kyllä mielelläni meille kotiuttaisin. Tällä kertaa tilasin pari juttua. Siellä olisi ollut ihana my first year taulu vauvalle, sitä en tällä kertaa ostanut. Mutta tyttö on ehkäpä saamassa ristiäislahjaksi saman tyylisen, mutta riviera maisonin ensimmäinen vuosi kehyksen. Siellä olisi ollut ihania tarjoiluastioita sekä kahviastioita. Kahviastioita me emme kyllä tarvitse koska rakastan omaa villeroy & bochin astioastoani ja koska itse en kahvia juo en viitsi edes ostaa yhtä kahvikuppiparia arkea ilostuttamaan. Siellä on myös paljon ihania lyhtyjä, kynttilätelineitä, kehyksiä ja vessaankin omia juttua. Tällä kertaa minulla lähti tilaukseen lyhty keittiön pöydälle, jospa tulisi vihdoin ja viimein poltettua omaa kynttilävarastoa pienemmäksi kun voi keittiöön laittaa lyhdyn sisälle kynttilät palamaan. Olen itse Partyliten itsenäinen konsultti ja siksi minulla on aika paljon kynttilöitä kotona sekä partyliten somisteitakin, mutta silti perfect homelta ostin lyhdyn, koska se on taas eri tyylinen kuin partyliten. Mutta muiden kynttilöitä en juurikaan suostu polttamaan sillä olen niin tyytyväinen partyliten kynttilälaatuun ja tuoksujen laatuun etten suostu muita polttamaan.

Tykkäsin tuosta lyhdystä tosi paljon. Valkoinen väri on mieleeni enemmän kuin paljon ja samalla se on vähän maalaisromanttinen, joka myös on mieleeni. Tuo on siitä kiva lyhty kun se on sen verran tilava, että sinne voi laittaa halutessaan myös jotakin koristetta mukaan ja on juuri kivan mallinen pitää pöydän päädyssä koska on tuollainen suorakulmainen eikä neliön mallinen. Toinen minkä tilasin oli kahden kappaleen setti nalleja. Nallet ovat muovisia, joilla on siivet selässä. Toisen vein haudalle esikoiselle ja toinen on kotona esikoisen kuvan vieressä.

En ole itse aikasemmin päässyt osallistumaan näille kutsuille vaikka olenkin tuotteita kerran ennenkin ostanut. Oli mukavaa osallistua kerrankin ja nähdä enemmän tuotteita livenä. Innostuin itsekin pitämään kutsut, mutten osannut vielä päättää milloin ne järjestäisin, joten siksi lupasin, että otan myyjään yhteyttä kun olen sen päättänyt. Mutta muutama tuote jäi sen verran mieltä kaivelemaan, että ehkä olisi hyvä kutsut järjestää, jospa saisi muutaman tuotteen vähän edullisemmin itselleen. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti