torstai 17. heinäkuuta 2014

Meillä on juhlittu

Meillä on siis juhlittu viimeisen kolmen viikon aikana. On ollut rippijuhlia, synttärit ja nimpparit sekä tietysti viimeisempänä isoimmat ja tärkeimmät juhlat meidän perheelle eli ristiäiset. Täälläkin on ollut kovin hiljaista, koska en vain yksinkertaisesti ole ehtinyt koneelle saakka. Nautin vauvan tuoksusta ja seurasta niin paljon kuin vaan se on mahdollista eli melkeinpä koko ajan. Välillä annan tietenkin vauvan nukkua rauhassa päikkäreitä. ;) 


 Mutta meillä siis on juhlittu ja juhlittu. Ja ollaan syöty erinäisiä herkkuja. Kaikista paras herkku oli mansikka marenkikakku, olen jo aikaisemmin kertonut täällä tästä ihanasta herkusta, silloin se oli vain eri täytteellä. Molemmat täytteet sopivat täydellisesti tähän suussa sulavaan herkkuun. Eli tuolloin pääsiäisenä täytteenä oli baanania ja luumusosetta kermavaahdolla ja nyt tuoreita mansikoita kermavaahdolla. Tuo U:gin marenki on vaan niin taivaallisen hyvää. Ja tää ei muuten oo maksettu mainos vaan se on oikeesti ihan mun lempparia ollut jo monta vuotta.
 

Minulla itsellänikin oli synttärit tuossa heinäkuun alkupuolella ja vaikka olenkin jo näin iso, niin silti meillä kävi vieraita ja sain taas lahjoja osakseni. Sain kauan mielessäni olleen kirjan, muumilaakso arabiassa, ihana katsella siitä kuvia kauniista muumi astioista ja haaveilla niistä kalliimmista mukeista. Sekä myös olohuoneeseen sain uuden arkun, joka toimittaa olohuoneenpöydän virkaa, oikein ihana valkoinen, jonne voi kätkeä sisälle tavaraa. Sain paljon muitakin lahjoja, mutta en nyt ala kaikkea tähän listaamaan. Mutta täytyy todeta, että vierelläni on paljon ihanaa perhettä ja ystäviä, jotka vielä jaksaa näinkin vanhan synttäreilllä käydä ja muistaa ihanilla lahjoilla, jotka on huolella mietitty ja minun näköisiä ei mitään turhia hömpötyksiä. Tosin ei näin vanhalle enää tarvisi lahjoja ostella.   


Palailen erillisellä ristiäispostauksella kun vaan ehdin ottamaan kuvat lahjoista ja ehdin koneen äärelle istahtamaan taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti