keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Tytön suuri päivä

Tytön yksi suurista päivistä vietettiin jo 2,5 viikkoa sitten, mutta en ole ehtinyt tänne blogiin saakka mitään asiasta kertomaan. Meidän isi on ollut lomalla ja me ollaan koko perhe nautittu kesästä ja toistemme seurasta, joten olen itsekin jättänyt blogin ihan tarkoituksella vähän hiljaisemmaksi, vaikka juttuja olisi vaikka mitä mistä voisin kirjoittaa. 

 
Mutta nyt siihen suureen päivään eli ristiäisiin. 
Ristiäisiin oli siis kutsuttu kaikki lähimmät eli työn isovanhemmat ja isoisovanhemmat sekä tytön äidin ja isän sisarukset perheineen. Meitä oli yhteensä noin kaksikymmentä. 

 
Tyttö sai kaksi kummia, kummitädin ja kummisedän. 

 Tyttö oli kastetilaisuuden ajan kiltisti ja nukkui kummitätinsä sylissä. Minun siskostani tuli sylikummi. 


 Meidän perhe, yksi puuttuu aina perhekuvastamme, mutta on silti sydämessämme. Halusimme, että isoveli olisi läsnä kastetilaisuudessa jollakin tapaa. Olimme sytyttäneet kynttilän isoveljen kuvan viereen sekä pappi rukouksessaan puhui isoveljestä. Tämä oli minulle erittäin tärkeä ele, toki se sai kostumaan jokaisen silmäkulman. 

Kastepukuna tytöllä oli äitini ompelema kastemekko, jossa myös minut on kastettu. Kastemaljana oli taas miehelläni ollut kastemalja.


Kahvipöydässä oli tarjottavana täytekakkua, jossa päällä aivan ihana täältä tilattu koriste. Voileipäkakkua ja tortillatikkuja oli suolaisena. Herrasväenleipiä, hirvensarvisuolapipareita, muropikkuleipiä, macaroneja sekä suklaakakkua oli vielä makeana.


Se mikä ehkä eniten teitä kaikkia kiinnostaa on se minkä tyttö sai nimekseen. :) 
Eli Oliverin pikkusisko sai kasteen ja nimen ja hänen nimensä on Olivia Eliisa Aleksandra. 
Nimestä sen verran, että toinen nimi tulee minun toisen nimen mukaan ja kolmas nimi on mieheni suvusta. Oliverilla kun toinen nimi oli minun suvustani ja kolmas nimi mieheni toinen nimi.
Ristiäislahjoista teen oman postauksen jossain vaiheessa kunhan vaan ehdin lahjoista ottamaan kuvan.

4 kommenttia:

 1. Onnea Olivialle kauniista nimestä!

  VastaaPoista
 2. Ihana perhekuva teistä <3 Ja kylläpä on herkullisen näköiset tarjoilut ja hieno koriste kakussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Oli kyllä herkullisia tarjoiluja ja niitä riitti. Mä tykkäsin tuosta koristeesta tosi paljon, pikkusisko isoveljen suojeluksessa. <3

   Poista