perjantai 27. kesäkuuta 2014

Lisää rakkautta

Meille muutti lisää rakkautta kotiin. Tämän äidin suosikkimerkin vaatteita siis. :)

Käytiin tytön ja tytön kummitädin kanssa vähän alennysmyynneissä. Oli muuten tytön ensimmäinen shoppailureissu ja meni hyvin. Tyttö nukkui tyytyväisenä matkarattaissaan ja heräsi pari kertaa syömään. Hän nukkui tyytyväisenä P O. Pin peiton takana. Olimme aamulla neuvolassa käydessämme saaneet neuvon, että jos kuljemme tytön kanssa julkisilla paikoilla niin mielellään niin, että tytön vaunujen edessä on jokin liina yms.. Koska tällä hetkellä on niin paljon liikkeellä kaikenlaista tautia. Siispä me siis virittelimme P O. Pin peiton hänelle suojaksi.


Emme siis oikeastaan kyllä lähteneet niinkään alennysmyynteihin vaan lastentarvikekirppis kierrokselle. Kävimme Kaarinan seesam kirppiksellä ja sieltä menimme sitten skanssiin myös tarkastamaan P O. Pin ja name it:in alet, samalla kun kerran olimme siellä suunnalla. Sekä vielä takaisin tulo matkalla poikkesimme Salon lastenkirppiksellä. Tein monia ihania P O.P löytöjä molemmilta kirppiksiltä. Niistä ei nyt tällä kertaa ole kuvaa.


Mutta sitten tietenkin alestakin oli ostettava jotakin. ;) Tällä kertaa äitikin sai jotakin, ostin itselleni sukkia ja pipon, koska tämä kesä todellakin tuntuu olevan kylmä niin ohkaiselle pipolle on käyttöä.Tottakai tytöllekkin jotakin löytyi. Hän sai velourpuvun koossa 50, nyt kun on nämä kylmät ilmat niin olen pukenut hänen P O. Pin collegehaalarin päälle päiväunille vaunuihin sekä jos ollaan jonnekkin lähdetty. Se välillä kaipaa pesua, niin ostin sitten toisen sen rinnalle. Ja tuo koon 50 haalari menee vielä pitkään sillä molemmissa on vielä resorit taittettuina, joten ihan pieneksi tuskin jää heti. 


Tyttö on tässä lähipäivinä saanut myös lahjakortin P O.Pin myymälään. Vielä ei käytetty sitä, mutta tää äiti on jo kyllä miettinyt melkeinpä mitä sillä ostetaan. Tyttö sai myös ihanat P O.Pin mokkasiini tossut lahjaksi, nyt odotellaan et jalka vähän kasvaa ja sitten ne saavat tytöstä ahkeran käyttäjän. 
Kyllä meidän kelpaa neidin kanssa kun jo kaikki läheisetkin tietää mistä me tykätään ja tää äiti saa lisää ihania rakkausvaatteita tytölle käyttöön. Ei siis varmaan oo jäänyt kenellekkään epäselväksi et mä oon tainnut hurahtaa lastenvaatteisiin oikein kunnolla. Sitten kun siellä päin ruutua alkaa tympimäään nää vaatepostaukset niin viestiä kommentteihin, niin yritän alkaa olla kirjoittamasta vaatteista. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti