torstai 26. kesäkuuta 2014

Kutsu

Nyt on vihdoin juhannuksena saatu matkaan viimeinenkin ristiäisten kutsukortti, joten voin täälläkin pienen palan niistä näyttää. Tein siis kutsut itse. Halusin niihin tytön kuvan. Ensin ajattelin että olisin laittanut jaloista, niistä ihanista pikkuvarpaista kuvan. Mutta sitten päädyin kuitenkin kuvaan jossa tyttö näkyy kokonaan. Kutsuihin tuli kuvan viereen neljä pallotarraa, jokaisen perheemme jäsenen oma pallo sekä hopeinen kutsu-tarra. Kortin sisälle tuli runo: 

On syntynyt sydän pieni,
on elämä alkanut.
On kastetta vailla vielä,
tyttömme pieni nyt.
Sen tuletko kanssamme jakamaan
ja nimen pienen kuulemaan.

Sekä sitten tervetulotoivotukset, ja neljä hopeista sydäntarraa. Korttipohjina käytin helmiäisvalkoisia valmiita korttipohjia ja kirjekuorena helmiäisvalkoiset kuoret. Kuori suljettiin sydän tarralla ja kuoren päälle kirjoitin hopeatussilla vastaanottajan nimen. 


Yhden kutsukortin tein niin sanotusti ylimääräisenä ja sen aion tallettaa tytön omaan minun kirjani väliin, muistoksi.  

Ristiäisiin kutsuimme vain lähisuvun, tytön isovanhemmat ja isoisovanhemmat. Sekä minun ja mieheni sisarukset "perheineen". Ristiäispäivä onkin reilun kahden viikon päästä. Olen jo hiukan koristeluita ja tarjoiltavia miettinytkin, mutta vielä pitäisi vähän tarkemmin suunnitella ja alkaa valmistella niitä asioita mitä voi jo ajoissa tehdä, jotta kaikki ei jäisi viime tippaan.  

2 kommenttia: