maanantai 29. syyskuuta 2014

Meren aalloilla

Oltiin Olivian kanssa viikonloppuna laivalla, Olivian mummin, kummin ja kummin miehen kanssa. Laivalla nautittiin kiireettömyydestä, hyvistä ruuasta ja seurasta. Joitakin ostoksiakin tehtiin. Itse melkein ostin conversen kengät, mutta sitten kuitenkaan en osannut päättää haluanko ne oikeesti vai en, niin jätin ostamatta. Tosin oonhan mä niitä jo kauan halunnut. Mutta ajattelin et olisko kuitenkin sellaset kengät syksyyn paremmat jotka pitäis vähän vettäkin. No, joo tää ei nyt taas liittynyt mitenkään enää otsikon aiheeseen. ;) 

Meillä oli perhehytti käytössä, johon luulin saavani lastenvaunut ovesta sisään työntämällä, mutta eipä onnistunutkaan, vaan ne piti joka laittaa kasaan. Vaunut olivat kyllä tarpeelliset matkalla, sillä neiti nukkui yönsä niissä ja muutenkin helpompi saada välillä nukkumaan unia niissä. Lisäksi meillä oli mukana manduca. Laivan infosta meitä neuvottiin seuraavalla kerralla varaamaan invahytti, jotta vaunut saa työnnettyä suoraan hyttiin. Pistettiin tämä neuvo korvan taakse, tosin en tiedä ollaanko taas hetkeen menossa laivalle, kun ei kuitenkaan nyt kauhean usein laivailla.

 
Aamupäivällä Ruotsin puolella sää oli ihanan aurinkoinen ja lämmin kannellakin käymiseen. Itse en siis ostanut itselleni mitään, no joo pari karkkia tietty. Mutta Olivia sai sitten Lundmyrin sukkikset ja Anne Geddesin nuken. Nukke on alkaen 18 kuukautta oleville, mutta Olivia saa vauvaansa pitää kun aikuiset katselee ettei mitään mene suuhun vauvasta. Niin aurinkoisella hymyllä pikkuäiti omaa nukkeaan halailikin jo.

Minusta tämä nukke oli aivan valloittavan ihana. Olihan Olivialle jo nyt pakko ensimmäinen ihan oikea nukkea ostaa. ;) Minusta on hauskaa kun tämä pieni nukke nukkuu samassa asennossa jossa meidän pikku neiti tykkäsi ihan vauvana sylissä nukkua.

 
Illalla lähestyessämme Turkua, sää olikin jo vähän viileämpi, mutta tarvi sitä nyt vähän vielä käydä kannella katsomassa. Olivia pääsi kummitädin turvalliseen syliin. On muuten kaunis saaristo, taas kerran oli ihana katsella niitä kauniita taloja. Kunpa niitä pääsisi merelle ihastelemaan ilman laivareissua. Tosin enpä taitaisi mihinkään ihan pikkuiseen purkkiin uskaltaa mennä seilailemaan.


2 kommenttia:

  1. Kiitos pikkusiskolle ja kummitytölle ikimuistoisesta laivamatkasta! <3 Ihanaa hengailua, ruokaa ja ihanaa seuraa! Ja vielä tosi hieno syysilmakin! <3

    -sisko-

    VastaaPoista
  2. Kiitos vaan teille <3 Taas on uusia ihania muistoja muistojen arkussa. <3

    VastaaPoista