maanantai 15. syyskuuta 2014

Lapsimessuilua

Me oltiin lauantaina käymässä babyboom kids messuilla. Mä ja Olivia, lähdettiin sinne mun siskon, hänen miehensä ja mun serkun kanssa. Tyttö sai jakamattoman huomion aikuisilta ja tää äiti sai rauhassa tutustua messujen antiin ja tehdä ihania messulöytöjä. Kiitos messuseurasta! Minähän voitin kaksi vapaalippua messuille silverjunglelta, iso kiitos! Joten enää ei tarvinnut miettiä lähteäkö vai eikö messuille! Toki olin jo aikaisemmin päättänyt että me mennään sinne, kun messut järjestetään tässä lähellä niin eihän niitä voi jättää väliin. :) 

Messuilla oli paljon ihania näytteilleasettajia, mutta olisin ehkä itse vielä kaivannut lisää joitakin tiettyjä, jotka joskus aikaisempina vuosina siellä ovat olleet, kun oon messuilla ennen käynyt. Mutta onneksi oli kuitenkin ihan tarpeeksi paljon ihania kojuja kuitenkin. Ja kassi täynnä luettavaa ja ostoksia kotiin lähdettiin.Messulöytöinä tällä kertaa meidän kotiin muutti kaksi aivan ihanaa silverjunglen paitaa, koossa 74/80, hetken aikaa odotetaan et pääsee käyttöön, mutta ei niin ihania voinut jättää sinne. Maxomorran leggaritkin löytyi. Olivat niin edulliset, ettei niitä sinne voinut jättää. Ja meillä aika paljon käytetään legginsejä ainakin vielä kun on niin lämpöiset ilmat ja meidän neidillä on aina kuuma ja talvellahan näitä voi käyttää sukkahousujen kanssa. Sekä skiphopin pöllötalutusreppu. Oli niin edullinen, että ostin vaikka en ole varma tarvitaanko neidin kanssa sitä, riippuu paljon minkälainen hän on liikkumaan, vikkelä vai hidas vai normaali. ;D Niin ja jos ei talutusreppuna tarvita niin sen hihnan saa siitä pois ja käy ihan tavallisesta repusta.Oliko teistä joku käymässä messuilla lauantaina tai sunnuntaina? 

2 kommenttia:

  1. voi että, ei tullut messuille mentyä, mutta nyt iski pieni kateus kun siellä on ollut silverjungleakin saatavilla :) Hienoja ostoksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En taida ees uskaltaa kertoa kuinka edullisesti nuo kaksi paitaa sain. ;)

      Poista