tiistai 16. syyskuuta 2014

Mukit joilla on tarina

Olin koko kesän puhunut että haluan päästä käymään arabian museossa katsomassa muumimukeja. Mutta ei vain saatu aikaiseksi lähteä sinne tai sitten oli niin paljon kaikkea muuta niin ei sinne lähdetty. Nyt sunnuntai aamuna rakas mieheni kysyi, että lähdettäisiinkö sinne. No tottakai olin heti lähdössä ja näyttelyhän oli silloin viimeistä päivää. Nyt on tämä tyttö onnellinen koska hän nähnyt livenä kaikki mukit, nekin joita tuskin koskaan omaan kokoelmaani saan. 


Ihanat isot "kupit" toivottivat tervetulleiksi alakerrassa.

Ja ylhäällä kuva jossa luki näyttelyn nimi eli se mukit joilla on tarina - muumit. 


 Me tytöt päästiin samaan kuvaan sen kalleimman mukin kanssa eli fazerin. :) 

Sekä näytin Olivialle muumipeikko unelmoi mukia, josta me tytöt saadaan vaan unelmoida. 

 

Ihana näyttely, oli kyllä käymisen arvoinen muumimukikeräilijälle. Sieltä sai mukaansa vielä esitteen josta voi rastittaa oman kokoelman. Laskin ettei minulta puutu tähän saakka tulleista mukeista kuin 14. Mutta nekin kaikki ovat niitä kaikista kalliimpia, joten enpä usko että mun vitriiniin koskaan eksyvät. Olivia sai kanssa oman keräilyluettelon, josta voidaan rastittaa hänen oma ensimmäinen muumimukinsa. Isi osti Olivialle kesämukin ja taitaa äiti antaa yhden tove 100 vuotisjuhlamukin tyttärelleen.

2 kommenttia:

 1. Vitsi, että katoin ensin tuota ekaa kuvaa, et miks se on noin jotenkin vääristynyt ja tajusin vasta kun luin kuvatekstin, että ne kupit on sellaisia isoja. :D Ihanaa, että O saa sitten alkaa kerätä omaa kokoelmaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on sellasia isoja. Olis kyl kivaa jos ne olis sellasii pienii niin mäkin olisin sit tosi pieni. :P Tai en mä kyl ehkä tahtois ihan niin lyhyt olla. :D

   Juu O saa alkaa keräämään omaa kokoelmaa, oon aatellut et ostettais hälle ainakin kaikki kesämukit kun on kesäaikaan syntynyt. :)

   Poista