keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Tähtilaatikko

Lupasin erillisen postauksen tähtilaatikosta. Oikeastaan en tiedä olisiko se sitä oikeasti kaivannut. Mutta siis Oliverin tavaroille on nyt oma laatikko, johon voin ne kaikki muistot laittaa talteen. Laitoin sinne eilen adressit, kortit ja lehdet joissa on hautaansiunaamis ilmoitukset. Mutta Oliverin peittoa, pipoa ja pupusoittorasiaa en vielä halunnut laittaa. Ne mielestäni saa olla vielä esillä tuolla vauvanhuoneessa. Vauvanhuonehan on Oliverin huone, tavallaan. On tämä vaan jotenkin niin epäoikeudenmukaista. En vaan vieläkään voi ymmärtää miksemme poikaamme saanut kotiin. Tuo "muistolaatikko" on pyöreä ja väriltään harmaa jossa valkoiset tähdet. Vaikka osan "tavaroista" laitoin jo tuonne laatikon sisälle ei se tarkoita sitä, että tahtoisin lapseni unohtaa. Mutta mielestäni korttien ei enää tarvitse tuossa pöydällä olla esillä. Lastani en tule koskaan unohtamaan. 
Rakasta esikoistani. 


2 kommenttia:

 1. Kaunis laatikko!

  Se on varmaan aika suuri, jos sinne addressitkin mahtuvat.
  Ei se ole merkki unohtamisesta, jos kortit keräät pois. Tulet lopun ikäsi muistamaan Oliverin, varmasti, vaikkei sinulla olisi mitään konkreettista esillä.
  Laatikko on hyvä, sieltä voi sitten halutessaan ottaa tavarat esille ja lueskella niitä. Laatikko on näkyvillä, mutta silti siisti.

  Kyllä tämä ylittää monen "ulkopuolisenkin" ymmärryksen, saati teidän sitten!

  Lämpimiä ajatuksia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. On tuo laatikko aika iso, mutta kyllä adressit vähän menevät sillai notkolle kun ne tuohon laatikkoon laittaa, muttei kuitenkaan taittaa tarvitse. Tuota on kaunis pitää esillä ja sitten sieltä saa tarvittaessa otettua kaiken esille kun niitä tahtoo enemmän katsella.

   <3

   Poista