maanantai 2. syyskuuta 2013

Tähtiä tähtiä

Meille on tässä viime aikoina muuttanut kotiin paljon tähtiä. Kaikki alkoi kaiketi siitä kun ostin Oliverille pipon, tähtipipon ja kankaan pinnäsängyn päiväpeitolle, joka oli tietty tähtikangasta. Nämä ostin siis jo ennen Oliverin kuolemaa. Sen jälkeen on kotiimme ilmestynyt kaikenlaista tähti juttua. Nyt on lasten-ja vauvanhuoneessa tähtimatot. Lastenhuoneen verhot ja sohvanpäällinen tähtikankaasta. Sekä olohuoneeseemme muutti koristetyynynpäällisiä joissa on tähtiä ja tähtitorkkupeite. Kodissa on myöskin majaillut tähtilyhty jo pidemmän aikaa. Olisiko meillä jo tähtiä tarpeeksi vai liikaa vai vieläkin liian vähän?!? Lisäksi myös ostin itselleni tähtihuivin, se vaan nyt oli niin ihana. Sekä Oliverin tavaroille (muistoille, adresseille ja korteille) mummi osti tähtilaatikon. Siitä kuva sitten vaikka omassa postauksessa.
Heinäkuussa meille muuttanut uusi sohva ei sentään ole tähtisohva. ;) Vaan ihanan iso tummanharmaa. Nyt mahtuu enemmänkin vieraita samaan aikaan olohuoneessa istumaan. Olisikohan nuo koristetyynynpäälliset tarvinnut silittää ennen käyttöä, kun niin kovin ryppyisiltä näyttävät. No rypistyyhän ne käytössäkin ja ei meidän huushollissa niin tarkkoja olla.

6 kommenttia:

 1. Tietkö, teillä näyttää ihan siltä, miltä haluisin meillä näyttävän :D
  Meillä on mieltein samanlainen sohva, tosin pienempänä, mutta saman värisenä. Sohva tosin sijaitsee keittiössä olohuoneen ikuisuuden kestävän remontin takia, joka osin selittänee, miksi meillä ei näytä siltä, miltä meillä haluaisin näyttävän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nadalna :) Eli ei oo ihan mettään menny mun sisustus jos muutkin tykkää. Nuo remontit välillä kestää ikuisuuden, meidänkin olkkariremontti aikoinaan kesti suuren tovin, mutta nyt on kiva kun se on remontoitu.

   Poista
 2. Tähdet on kivoja ja hyvältä näyttää! Ja se huivi oli muuten tosi kiva, piti siitä tänään sanoa mutta unohtui kun oli niin paljon muuta asiaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Meillä on niin paljon juteltavaa et tunnit menee ihan liian äkkiä aina, ettei millään ehdi kaikkee jutella samalla kertaa! :D

   Poista
 3. Juku kuin ihana sohva! Vau!
  Meillä on myös tummanharmaa, mutta ei noin iso eikä lainkaan noin kivan näköinen. Ja tähdet on kivoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä oon tosi kauan halunnut tälläistä sohvaa ja nyt meillä on sellanen. On kyllä tosi kiva, vaikka viekin ison osan olohuoneen tilasta. :) Oon kyllä aina aiemmin halunnut valkoista sohvaa, mutta se ei olisi lapsiperheessä ihan kätevin ja nyt kun tämän värinen tuli eteen, niin sanoin heti, että joo toi on tosi hyvä ja onhan sitä helppo valkoisilla torkkupeitoilla vaalentaa. ;)

   Poista