perjantai 6. syyskuuta 2013

Syksyn värejä

Meille on saapunut kotiin syksyn värejä. Värit tulivat valojen muodossa, jotka ainakin olivat muistaakseni viime syksynä täällä blogimaailmassakin hyvin suositut. Himoitsin niitä jo silloin, mutta en vain löytänyt mistään kaupasta täällä meidän kaupungissa, eikä tullut tilattuakaan mistään. Nyt niitä on tullut tänne meidänkin kaupungiin sisustusliikkeeseen myyntiin. Mutta minäpäs en ostanutkaan niitä sieltä enkä siis "aitoja" valoja vaan menin ja ostin tälläset kopiot eli prismasta on mun pallovalot kotoisin. Mä tykkään niistä silti. Tuovat kivasti vähän väriä sisälle.


On kyllä jotenkin kivemman näköiset luonnossa kuin tässä kuvassa!

2 kommenttia:

  1. Mä myös tykkään tollasista valoista ja muutenkin, pyrin välttämään kattovalon päällä pitoa. Mielummin valitsen jotain pikkuvalaisimia, joista tulee lämpimämpi valo ja tunnelma.

    VastaaPoista
  2. Meilläkään ei juurikaan koskaan oo kattovalo missään päällä. Viikonloppuna ostettiin olohuoneeseen kauan himoitsemani kattolamppu, mutta tänään just mietin, että toisaalta ei oo mitään väliä mikä siinä on kun ei se päällä juurikaan koskaan oo. Mutta onhan sitä nättiä lamppua kivempi katsoa kun rumaa. :D Mutta yleensä meillä on pikkuisia valaisimia tai just nuo uudet pallolamput päällä ja kynttilöitä paljon. :)

    VastaaPoista