torstai 29. elokuuta 2013

Syksyn satoa

Eilinen päivä oli omppupäivä. Kuorin omenoita ainakin kaks tuntia, mutta kyllä se kannatti. Nyt on jääkaappi täynnä omenahilloa. Ainakin valkekuulas omenoista tehty hillo oli hyvää. Testattiin sitä tänään lettujen kanssa. :)p.s. hautakivi asia on nyt onneksi jo edennyt. Kysyttiin tarjousta toisesta paikkaa ja saadaan sieltä se kivi noin 800 euroa halvemmalla. Ihan liikutuin kun mentiin sitä paikan päälle suunnittelemaan ja siellä oli ammattitaitoinen ihminen, joka osasi lukea meidän toiveet todella hyvin ja hintakaan ei enää niin hirvitä. Nyt Oliver saa kauniin kiven haudalleen. Voi miten minulla onkaan ikävä omaa poikaani. On tämä vaan niin epäreilua, minulla piti olla vauva täällä kanssani. En vain voi ymmärtää miksi tämä maailma on joskus niin julma ja epäoikeudenmukainen paikka. Miksi täysin terve vauva ei saanut elää täällä meidän kanssamme!?! 

 

4 kommenttia:

 1. Sen kun joku kertois että miksi!? Kysymyksenä joskus niin kovin vaikea. Kun oikeaa vastausta ei tunnu olevan. :( Viime päivinä Oliver on ollut ajatuksissa usein. Ikävä on iso. <3
  -sisko-
  p.s. Omenahilloa nam. Maistuis varmaan mullekkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää en muistanut antaa sulle kotiin omenahilloa, muistuta ens kerralla!

   Poista
 2. Mä myös liputan omenoiden puolesta, erityisesti valkeakuulas on herkku!

  Mutta siis ihan järkyttävän suuri hintaero noissa hautakivissä!! Hyvä, että pyysitte tarjousta myös toisaalta. Ja vielä se, että siitä tulee mieleinen.
  Onko sille asialle jo jotain aikataulua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkeakuulas on niin paras! Harmi vaan kun mun omat omenapuuviljelyt on vähän epäonnistuneet, tarvis käydä hakee uudet taimet..

   Ihan järkyttävä ero noissa hinnoissa tosiaan on! En ees ymmärtänyt että näin voi olla.. Aikataulua ei viel oo sen enempää lyöty lukkoon, ainoastaan et ennen kuin maa jäätyy, että saadaan kivi talveksi paikalleen.

   Poista