tiistai 19. maaliskuuta 2013

vauvan kuulumisia

Meillä oli viime viikon keskiviikkona rakenneultra. Päästiin katsomaan mitä vauvalle kuuluu. Kaikki oli kunnossa ja hienosti. Minä tosin en nähnyt meidän pientä muutakuin tulostetusta kuvasta, kiitos tyksin remontin. No isi näki vauvaa munkin edestä, se riittää mulle tällä hetkellä ja se, että vauvalla on kaikki hyvin. Mutta olishan se ollut itsekin kiva nähdä vauvan liikkeitä, mutta kun tyksissä on remontti meneillään ei siellä ole tällä hetkellä kahta ruutua, josta vauvaa pystyisi katselemaan ainoastaan se josta ultraaja katseli ja se ruutu oli ainakin puol metriä mun edessä ei mitenkään mahdollista, että siitä olisi pystynyt kurkkimaan. Eikä ultraaja edes voinut vähän vilauttaa mulle päin sitä. Enkä sitten itse rohjennut pyytää kun siellä aina sitä ruuhkaa on ja jotenkin vähän kireä tunnelma. Sentään uskalsin kysyä näkyisikö vauvan sukupuoli. :) No mutta meidän vauvelihan oli päättänyt ettei jalkoväliään näytä, joten se jäi vielä salaisuudeksi. Ensi kuussa olisi uusi ultra jospa sitten hän suostuisi näyttämään kumpaa hän on. Vaikka ei sillä ei se niin tärkeää ole, ainoastaan se että hän olisi terve.


Tässä olis uusin vauvamahakuva rv 21+0
Niin ja ei sieltä, ei löytynyt vieläkään kahta vaikka useat niin epäilevät.6 kommenttia:

 1. Ihana maha! :) Ja tosi harmi, ettet päässy näkemään, mutta ainakin pääset tuntemaan (ja isukki vaan masun päältä)! <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä ollaan vissiin aika tasoissa Jonin kanssa kun se näki jotain mitä mä en,mut mä tunnen jotain mitä se ei. Sillä vauvan potkut on sen verrran harvassa vielä ja niin hentoja ettei masun päältä tunnu.

   Poista
 2. Rakenneultrassa meille sanottiin, että poika se on ja Mettehän sieltä sitten kuitenkin tuli =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon tosi monelta kuullut et on sanottu poikaa ja sit on tullut tyttö. Ja myös toisinpäin, niin uskaltaako sitä sitten luottaa siihen jos sen ultrassa saa selville. :)

   Poista
 3. Tää on aikas ihana blogi, jäin kyllä heti koukkuun, kun tänne ekan kerran tulin. Ja vauvajuttuja on aina ihana lukea, vaikka nyt päätinkin (taas...) että tämä oli nyt meidän perheen viimeinen vauva, enää en halua synnyttää :)
  Ei meilläkään näkynyt rakenneultrassa sukupuoli, enkä kyllä kysynytkään, mutta sitten myöhemmin, olikohan noin viikolla 32-34 lääkärineuvolassa huomasin ihan itse, että poikahan siellä taitaa olla. Ja varmistus siihen tuli pari viikkoa myöhemmin kun neuvolantäti halusi taas ultrata, jotta näki asennon paremmin, niin kun hän laittoi sen ultralaitteen vatsan päälle, niin osui niin hyvin sopivaan paikkaan, ettei jäänyt enää epäselväksi, kumpiko siellä oli, näkyi pojan vehkeet niin selvästi ;) Terkkarikin nauroi, että nyt paljasti sukupuolen ihan vahingossa.
  Täällä oli muutenkin tosi kivaa, kun neuvolassa ultrattiin aina jos halusi tai terkkari halusi katsoa tarkemmin. Myös lääkäri ultrasi aina, joten pääsin tosi monta kertaa katsomaan vauvelia, edellisten raskauksien aikaan kun oli vain yksi ultra/raskaus, ekassa tais olla kaksi, kun oli se synnytystapa-arvio.

  Mä oon kuullut, että ainakin alkuvaiheessa on tyttö helppo sekoittaa pojaksi, mutta sitten jo loppuajalla poikaa ei oikein voi enää luulla tytöksi, mutta tiedä niistä sitten. Meillä oli kyllä niin selvä kuva ultrassa, vaikka laite oli aika vanhakin, ettei tosiaan voinut erehtyä :)


  -Katri Rovaniemeltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Mukavaa kun tietää, että on muutamia jotka käy lukemassa täällä ja vielä tykkää mun blogista. :) Ja ihanaa saada kommentteja. :)

   Mullakin on vielä edessä muutama ultra, josko sitten tää meidänkin vaaveli näyttäis sen kuuluisan jalkovälinsä. ;) Vaikka kyllähän sen sitten viimeistään näkee kun syntyy. Mutta mä oon niin malttamaton. Tuo poika on kyllä varmasti sellanen että sen itsekin tajuaa varmaksi ultrassa jos näkee ja vielä loppuviikkojen aikana. Mulla on noita ultria aika useasti kun tarkastellaan ettei pääse kasvamaan liian isoksi. Mutta normaalisti pääsis vaan kahteen ultraan.

   Poista