maanantai 11. maaliskuuta 2013

Iso odotettu paketti

Iso odotettu paketti saapui keskiviikkona. Mieheni kävi sen hakemassa matkahuollosta ja minä sain kunnian avata sen kotona. :)


Kissojakin tietty paketti kiinnosti ihan mahdottoman paljon, mitäköhän sieltä tulee. Onneksi kissat eivät pettyneet, vaikka sisältö ei ollut heille. He tyytyivät leikkimään pahvilaatikon sisällä.


Niin teitä varmaan kiinnostaa, mitä sieltä paketista sitten oikein paljastuikaan. ;)

 Paketista paljastui vanhanajankehto tulevalle vauvalle. 

Adakin sitä sitten heti testasi, onneksi ei tämän jälkeen ole ainakaan vielä siitä omaa nukkumispaikkaansa tehnyt. Tosin siinä ei vielä patjaa ole joten sekin varmaan vaikuttaa asiaan. Ajattelin äitiyspakkauksen patjasta tehdä tähän sopivan kokoisen patjan, koska ei usko että vauvaa tahdon pahvilaatikkoon nukuttaa, nyt kun meillä on tämä kehto ja pinnasänkykin aioitaan hankkia vielä.


Tämä kehto tule meille käsittelemättömänä ja itse aionkin tämän maalata valkoiseksi. Ja toiseen päätyyn sitten tulevaisuudessa kirjoitetaan vauvan/vauvojen nimet jotka tässä kehdossa nukkuvat. Joten tästä jää kaunis muisto ja meidän vauvammekin voi sitten jos perheen joskus perustaa käyttää omille lapsilleen tätä kehtoa ja siitä on sitten mukava katsella minkä nimiset vauvat siinä ovat kauniita unia ottaneet. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti