tiistai 26. maaliskuuta 2013

Keväthangilla

Perjantaina oli aikaa nauttia keväthangista. Minulla oli vain yksi lapsi hoidossa, joka toi sukset mukanaan ja niinpä mentiin viereiselle pellolle hiihtelemään. Oli niin kaunis keväinen auringonpaisteinen aamu, että kyllä kelpasi. Hankikanto, joten ei edes latua tarvinnut. Mukavaa ajanvietettä. Monesti työpäivän jälkeen olen ajatellut, että voisi lähteä hiihtelemään, mutta raskaus teettää sen verran väsymystä ettei heti jaksa lähteä ja aurinko ehtii laskemaan ennen kuin jaksaisi. Viikonloput menee niin nopsaan ohi, mutta jos pääsiäisenä vielä ehtisi edes kerran suksien päälle. :) Ens talvena vois sitten vauvan kanssa käydä keväthangilla hiihtelemässä. Vauva manducaan ja sukset jalkaan. :) Eli peukut pystyyn, että meidän vauva tykkää manducasta. :)


Mulla on muuten yläasteikäisenä hankitut sukset vieläkin käytössä ja on muuten hyvät. Ainoastaan uudet monot hommasin kun vanhat oli kaks numeroa liian isot nykyään. 

2 kommenttia:

 1. Serkkupoika on ainakin o alkanut hoksata manducan jujun...nukahti viime viikolla leipomisen lomassa siihen. (Ainoa et mult sattu lipsahtaa raesokeripurkki kädestä kun kurotin varovasti tavallista sokeria kaapista. :D arvata saattaa et niit oli joka puolella...mut jäi sentään puol purkkii viel. Vähän hahmotusvaikeuksia viel manducan kanssa.) Mennään sit porukal ens talvel suksimaan Torrolle! :)

  -sisko-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes ens talvena sit torrolle joka viikonloppu makkarat repussa mukana eli täytyy ottaa kummipoitsu mukaan niin se ottaa makkara repun kun meil on molemmil sit lapset manducoissa! :)

   Poista