maanantai 4. maaliskuuta 2013

Täällä ollaan

Nyt oltais jo pahimmilta flunssan oireilta tervehdytty. Pientä nuhaa ja yskää on, mutta muuten voidaan jo paljon paremmin. Huh huh, mut olipa kamala flunssa, toivottavasti ei hetkeen tuu takaisin. 

Viikonloppuna vietetty pikkuveljen nimppareita, oltu siskolla hiusten värjäyksessä ja leikkauksessa. Lumihommiakin päästiin taas tekemään, tosin alkaa jo olemaan mun osalta tehty tänä talvena, sillä sen verran kipeetä tekee selkään ja vatsaan jo. Muuten vointi on raskauden osalta ollut ihan ok. Pientä iltapahoinvointia on taas tullut kurkkimaan, mut ei onneksi mitään suurta. Maha on taas kasvanut ja on minusta jo tosi iso pallo. ;)

 Mitäs sanotte, onko tämä jo valtava?!?


 Näyttääpäs tuo paita mustalta tässä kuvassa, vaikka onkin luumun värinen. Kuvassa mulla on myös hankkimani meksikolainen bola-koru. Tilasin sen täältä. Siellä oli hyvin nopea toimitus, tilasin iltapäivällä ja seuraavana aamupäivänä se oli jo postilaatikossa. Omassani on tähti, sydän ja kukka. Sitä ei enää löytynyt tuolta sivuilta, on siis varmaan loppuunmyyty tällä hetkellä tai sitten vain ei osunut mun silmään. Must tää on kiva raskausajan koru ja ääni jota siitä tulee niin sitä ei kyllä edes huomaa, joten ei se ainakan herätä huomioita.


Tässä kuvassa on serkukset "kerroksittain". Kuukauden ikäinen siskon poikani ja omani mahassa, joista tulee serkukset. On muuten aikast hankalaa pidellä tuollaista pientä nyyttiä tämän mahan kanssa.


2 kommenttia:

  1. Ihana tuo viimeinen kuva teistä molemmista! <3 (Tai siis kaikista kolmesta.) Aivan ihana masu kertakaikkiin! :*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun ilmeet vois olla kyllä joskus ees aavistuksen kivemmat ;)

      Poista