maanantai 25. maaliskuuta 2013

Lauantai illan pika kattaus

Ajattelin kerrankin, että panostaisin lauantai iltana ja kattaisin pöydän kauniimmin. No miten siinä sitten taas kävikin niin, että se perus setti pöydälle joka kruunattiin vain serveteillä. Ja kuvista näkyy taas, että voi kun toi vois oikeesti käyttää joskus niitä hienoja astioita joita sillä on kaapit pullollaan. Mutta mitä se laittaa vaan erivärisiä muovikippoja pöydälleen. No onneksi ne oli ees tupperin, niin jos se vaikka pelastais ees jotain. Mutta ruoka oli ainakin ihan täydellistä. On kyllä kannattanut pitää pitkää tortilla taukoa, niin nekin maistuu ihan taivaalliselta tällä hetkellä. Täytteeksi jauhelihaa (yleensä meillä on ollut kanaa, mutta nyt kun mä oon raskaana en saa sitä kunnolla alas), salaattia, tomaattia, kurkkua, juustoraastetta, aurinkotomaattidippiä ja tortillakastiketta. Itse kun en tykkää siitä tortillakastikkeesta vai mikä lie sen oikea nimitys on, niin tykkään laittaa tortillojen väliin kermaviiliin tehtyä dippikastiketta. 


Hyvin säälittävän näköinen pikakattaus, no jos mä sitten joskus jotain parempaa väsäisin. Oli vaan niin kauhee nälkä, että silloin mukamas näytti hyvältä, mut ei kyllä näissä kuvissa. 

2 kommenttia:

  1. Hihiih, mekin syötiin lauantaina tortilloja ja mäkin laitan dippiä kastikkeeksi, vaikka laitan myös salsaakin, mutta aika vähän. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tortillat on helppo ja hyvä ruoka viikonloppuun. :)

      Poista