keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Se olis tältä erää siinä...

Nimittäin mammalomailu, perjantaina koittaa paluu arkeen ja työt alkavat. Tosin eipä se niin kauheasti meidän arkea mullista. Tosin tietenkin neiti joutuu jakamaan äitinsä kolmen muun lapsen kanssa sekä osan leluistaan. Palaan perhepäivähoitajan hommiin siis. Ja tosiaan meillä on osa neidin omista leluista hänen omassa huoneessa ja ne tulevat olemaan vain hänen leikeissään. Minusta ei ole reilua, että hän joutuisi kaiken jakamaan, äitinsä, kotinsa ja vielä kaikki lelunsakin. Joten jotain omaakin pitää olla, mitä muut eivät saa vapaasti ottaa. Tätä helpottaa huomattavasti se, että neidillä on oma huone ja leikkihuone on erikseen. Toki neidin huonetta käytetään päiväunien nukkumiseen, mutta leikkimiseen ei. Meillä on leikkihuoneen lisäksi huoneen kokoinen aula jossa voi halutessaan myös leikkiä, joten neidin huoneen voi hyvin rauhoittaa pelkkään nukkumiseen. 

Mutta sitä mä en ymmärrä miten tämä reilu vuosi on mennyt näin nopeasti ja nyt jo pitää palata tekemään töitä. Toisaalta olen innoissaan ja toisaalta tuntuu siltä, että oltaishan me vielä voitu kahdestaan jatkaa päivien viettämistä. Mutta tosiaan eihän ne päivät siitä mitenkään muuten muutu, täällä on vain vähän enemmän väkeä. :D Joten taitaa olla ihan hyvä aloittaa työt, pysyy päivärytmitkin normaaleina.


Pienestä vauvasta on kasvanut pikkuinen taapero. Saas nähdä miten tämä meidän rakas pikkuinen ottaa tämän "hoidon aloituksen". Saimme kesän alussa virallisen kirjeen siitä, että neiti tulee minulle hoitoon. Tosin neiti lomailee vielä iskän kanssa ensi viikon ja sitten vasta hän aloittaa virallisesti hoidon. Mutta varmasti jo ensi viikolla kun muut pikkuhiljaa aloittaa hoidon niin hänkin pikku hiljaa alkaa tajuamaan sitä todellisuutta, että äidin joutuu jakamaan muiden lasten kanssa. Jännittävää. Instassa seuraajat tietävätkin, että me käytiin jo haalariostoksilla syksyn hoitoa varten. ;) Muuta ei ollakkaan vielä ehditty ajattelemaan, mitä "hoidossa" tarvitaan. On se vaan kyllä näppärää kun ei tarvii omaa lasta viedä oikeesti minnekkään niin ei tarvii stressata siitä mitä siellä sitten tarvitaan aina joka päivä mukana. :D  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti