maanantai 13. heinäkuuta 2015

Lomapäivä kaks, Levillä

Eilen me käytiin Levillä. Ne jotka seuraa instagramissa niin onkin saanut jo palasia meidän päivästä. Lähdettiin ruuan jälkeen kohti leviä, matka vaan meinasi kestää kun poro käveli edellä ja sillä ei tuntunut olevan kiire.  


Levillä ensin auton nokka kohti huippua. Melkein huipulle saakka pääsee autolla. Joutuu sellasen pienen (valtavan jyrkän) ylämäen kävelee ylös ja vähäsen polkua niin pääsee palovaroitin kahvilaan. Kahvilassa nautittiin kahvia ja munkkia sekä neiti maissinaksuja. Porosetkin tuli katselemaan. Poroja siis ollaan nähty jo monta kertaa, eli Lapin nähtävyydet on nähty. ;) 


Huipulta tultiin alas gondoli hissillä, hyvin ne baby joggeritkin mahtu hissiin ilman kasaamista, neiti sai siis istua niissä ja katsella maisemia, eikä muutenkaan oo ollut ongelmaa niiden kanssa liikkuessa täällä. Huipulla tuli vastaan jopa toiset city selectitkin ja vielä yksöiskäytössä, joten en mä ainut oo joka käyttää niitä yhdelle lapselle. ;D 
Alaspäin tultiin niin nähtiin me iso lumikasakin, joten kyllä täällä lapissa vielä lunta on. 


Levin leikkipuistossa oli ihana keinu johon koko perhe mahtui. Tollasen mä tahdon kotiinkin. Mummin ja neidin jäädessa leikkipuistoon leikkimään, me muut mentiin heittelee frisbeegolfia. Illan päätteeksi kotipizzalle ja oli muuten hyvää pitsaa koskenlaskija juuston kera. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti