tiistai 11. elokuuta 2015

Bloggareitten kirppistapahtuma

Sunnuntaina åblogit järjesti kirppistapahtuman Liedon vanhalla meijerillä. Miljöö oli kaunis tapahtumalle sekä ilma tosi kaunis, ehkä vähän liian kuuma ajatellen myyjiä joiden paikat olivat suoraan auringossa. Ihmisiä oli tosi paljon liikenteessä. Viime vuonnakin he järjestivät samanlaisen tapahtuman ja silloin kuuleman perusteella oli paljon ihmisiä liikenteessä. Itse en viime vuonna päässyt paikalle ollenkaan. 


Itse tein pari löytöä. Tähtiverhon neidin huoneeseen sekä pienen peilin. Verhokangasta mun on pitänyt ostaa jotta ompelisin verhot neidin huoneeseen, jo varmaan puoli vuotta, mutta nyt säästyn ompelemiselta. Sekä mun on pitänyt ostaa ikeasta pikkupeili tapahtumia varten mihin menen esittelemään Silverjunglen mallistoa, jotta asiakkaat pystyvät katsomaan peilistä jos sovittavat jotakin. Kun monessa kirppis ja messutapahtumissa ei peiliä lähettyvillä ole. Enemmänkin olisi ollut ostettavaa jos vaan olisi tilin saldo antanut myöden. ;) Sillä siellä olisi ollut ihana muumimammafiguuri ja muumilastenastiasto myynnissä sekä pari muumiseinälautasta. Mutta niihin ostoihin olisikin mennyt jo viitisen sataa, niin ne saivat jäädä odottelemaan muita ostajia. :)


2 kommenttia:

  1. Minä aina kaipailen näistä kirppislöydöistä hintatietoja. :) Muumit ovat kyllä hinnoissaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpäs taas ees aatellutkaan et hinnatkin vois laittaa tosiaan. :) Verho maksoi kympin, on kunnon paksua puuvillaa ja 120cm leveä sekä kaksi metriä pituutta.. Peili oli 3€. Muumit tosiaan on hinnoissaan, enkä minä raaski niillä hinnoilla ostaa vitriiniin pölyttymään. ;)

      Poista