maanantai 24. elokuuta 2015

Helmi kirppisOlin viikko sitten siskon ja serkun kanssa vierailulla Adalmiinan helmessä kun siellä oli järkätty kirppistapahtuma. En ollut aikaisemmin käynyt paikassa ollenkaan, monesti tahtonut mennä. Tänä vuonna tahdon kyllä ehdottomasti käydä joulun aikaan katsastamassa putiikin. Kirppispuolelta löysin neidille fisher pricen maatilaan lisäosan neljällä eurolla, ei ollut ollenkaan päätä huimaava summa ja neiti tykästyi leikkimään taas maatilalla pitkästä aikaa kun siinä on jotakin uutta. Minä löysin itselleni riviera maisonin perhe kehyksen kympillä, nyt pitäisi sitten miettiä millaisia kuvia siihen laitetaan. Tarvisi samalla tulostaa neidin vuosi kehykseen kaikki kuukausi kuvatkin, jospa sekin olisi valmis ennen neidin kaksvuotis synttäreitä. :D 


Adalmiinan helmessä oli kaikki happy lights pallot -20% sinä päivänä ja päätin ostaa neidille oma pallovalosarjan hänen huoneeseensa. Valkoisia, vaaleanpunaisia ja liloja palloja päätyi ostoskoriin. Siellä olisi ollut vaikka mitä ihanaa, mutta täytyihän sitä jotakin jättää ensi kertaakin ostettavaksi. Siellä olisi ollut esimerkiksi iso pallovalaisin kattoon, joka saman tyylinen siis happy light pallojen kanssa, mutta monta kertaa isompi. Mietin, että se olisi toisaalta kiva, mutta olisiko jo liikaa pallojuttuja. Neidin huoneeseen pitäisi kyllä keksi joku uusi valaisin kattoon, sillä siellä on joku kalavalaisin, joka ei välttämättä oikein sovi neidin muihin juttuihin. 


Laitoin pallovalot nyt verhotankoon kiinni, mutta ihan varma en ole jääkö ne siihen. Jotain neidin huoneen järjestykselle pitäisi tehdä, mutta en oikein tiedä mikä se olisi. Hankalaksi tekee järjestelyn 120 cm oleva sänky, jota sitten taas tarvitaan hoitolasten päiväuni käytössä. Mutta täytyy laittaa mietintämyssy päähän ja yrittää keksiä mikä se ratkaisu olisi, jotta huoneesta saisi käytännöllisemmän ja ennen kaikkea tahtoisin siitä kauniimman, enkä sellaista, että siellä on juuri paljon sänkyjä vain siksi että niitä tarvitaan minun työni takia. 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti