perjantai 31. lokakuuta 2014

Nyt on minullakin!!!

Nyt on minullakin ne ihanat keräilylautaset. Ensimmäiset kaksi kahdestakymmenestä lautasesta. Arabialta on julkaistu keräilylautaskokonaisuuden kaksi ensimmäistä lautasta. Lautasen kuvitukset tulevat olemaan Muumi-muki kokoelman kuvituksista ja niissä tulee olemaan kaikki harvinaisemmat kuvitukset. Ensimmäiset lautaset ovat fazer ja muumipeikko unelmoi. Nämä kuvitukset ovat niitä joista voin vain unelmoida mukeina. Kaikkia keräilylautasia on saatavalla vain rajattu määrä. Olen iloinen etten jäänyt ilman näitä harvinaisialla kuvilla varustettuja lautasia, koska mukeina tuskin koskaan raaskin niitä ostaa.


Nämä lautaset eivät siis pääse jokapäiväiseen käyttöön, vaan ne säilytetään siinä pahvirasissa jossa ne ostaessa tulevat. Sen verran arvokkaat nämä ovat. Toki eipä minun muutkaan kaksipuoleiset lautaset enää ole käytössä, koska niitä ei enää saa kaupasta, en pysty ottamaan sitä riskiä, että ne hajoaa käytössä.


On ne vaan hienot! :) Olen siis täysin menettänyt sydämeni näille arabian muumi astioille. Ensin sai olla sydän syrjällään saanko rillimukin ja sen jälkeen saanko nämä lautaset. Mutta nyt voin huokaista, minulla on ne! Niin paljon harmittaa kun en ole saanut silloin lapsena 90-luvulla kuin kaksi muumimukia lahjaksi, miksen mä ole saanut niitä enempää?!? Ja sitten harmittelin, että hurahdin liian myöhään muutenkin keräämään ja millenium mukikin jäi ostamatta. Mutta kaikken eniten minua on harmittanut kun olen kaupassa joskus ajatellut ostavani niitä seinälautasia, mutta sitten kuitenkin jätin ne ostamatta, nyt harmittaa kun niitä löytyy vain kolme. Mutta eipähän auta jossittelut. Olen iloinen, että kuitenkin monen monta mukia ja lautasta minulta löytyy. :)


Löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta muumimuki keräilijöitä? Tai onko joku muukin jo ehtinyt nämä lautaset ostamaan?

2 kommenttia:

 1. En mä ole edes huomannut, että nämä ovat tulleet jo myyntiin! Mutta uskon, että jäävät kuitenkin ostamatta. Mukit riittää ja niistä yritän saada erikoisetkin, jotka ilmestyvät. Vanhoja mukeja en aio metsästää, niiden hinnat ovat kipurajan yli jo.

  90-luvun mukeista multa löytyy tasan yksi, siskolla on enemmän, kun oli sen verran vanhempi, että ymmärsi jo silloin niiden arvon päälle. Itselläni keräily alkoi oikeastaan juuri Millenium-mukista, jonka äitini osti tehtaanmyymälästä kun myivät halvalla pois. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en kyllä metsästä noita vanhenhempia mukeja, koska niiden hinnat on ihan liian isot mullekkin.

   Vitsit mä oon kyllä kateellinen tuosta millenium mukista, se on niin nätti. Mulla on joulumukeja ollut joskus neljä joita tehtiin 2004 ja 2005 vuonna sekä talviyötä. Mutta molemmista myin kaksi pois ja myöhemmin on harmittanut. No sain niistä kyllä hyvän summan silloin, mutta nyt saisi vielä kaksinkertaisenmäärän mitä silloin sain. Mutta onneksi mulle jäi vielä kaksi niitä molempia. Nyt oon hommannut kaikki mitä myydään kaupoissa, tosin uusinta joulumukia en vielä oo ostanut. Mutta oon ostanut kaikki uudet ettei sitten harmita jälkeenpäin. Nämä lautasetkin hommasin, ettei tarvitse jälkikäteen harmitella, koska tosiaan mulla on ne kaikki kakspuoleiset lautasetkin.

   Poista