sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Raskausajan pukeutuminen

Mitä pidemmälle raskaus etenee, sitä enemmän alkaa miettimään mitä laittaa päälle. Kasvava massu on alkanut tuottamaan hankaluuksia housujen suhteen. Melkein kaikki normaalit housut ovat alkaneet painamaan vatsan kohtaa, eikä kauaa pysty pitämään kun alkaa jo puristamaan niin ettei oo mukava olla. Olenkin jo hommannut kahdet legginsit ja yhdet vaaleat housut. Aloin selailemaan mitä kaikkea kivaa h&m:n äitiysvaatemallisto pitääkään sisällään. Henkka maukalta oon ostanut legginsit ja vaaleatkin housut, niihin oon ollut tyytyväinen. Nyt katselin mitä muuta kivaa olis mukava vielä hommata kaunistamaan kasvaavaa vatsaani. ;) 

Tässä muutamia kuvia niistä mitä olis kiva hankkia: Tosin noista lohen punaisista tregginseistä en niin varma oo olisko mun juttu, mut ainakin väriä tois. Mut tuollaisia paitoja sieltä löytyi, mitkä olis kivoja. Jotain mekkojakin olis ehkä kiva saada, kun kuitenkin eniten oon aina viihtnyt legginseissä ja tunikassa.

Tälläiset mekot löytyis tuolta henkka maukasta. Nyt vaan tarvitsee miettiä et mitä oikeesti tarvitsee ja on kannattavaa hankkia. Joten mietintämyssy päähän ja sit vaan shoppailee. :)
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti