torstai 7. helmikuuta 2013

Pienille varpaille

Olen jo kauemmin miettinyt, että osaisinko tehdä íhan pikkuruiset villasukat. Kantapään tekeminen kun yleensä tuottaa sitä vaikeutta, osaan sen tehdä jos tiedän tarkalleen milloin ja kuinka mones silmukka aletaan kaventamaan. Mutta ihan pieneen en sitten löytänyt mistään ohjetta suoraan joten pakko oli kokeilla. Kyllä niistä ainakin pienet söpöiset tuli. 

Lähetin ne testattavaksi siskon vauvalle, joten kun saan tuloksia siitä mahtuvatko vastasyntyneen jalkaan vai onko sittenkin nuken kokoa niin voi alkaa tehtailemaan niitä lisää. Otin mallia henkkamaukasta ostetuista nollavuotiaan sukista koko tais olla 10/12. Eli tosi tosi pienet...

Langaksi ostin 100 prosenttista villaa, joten ne lämmittävät hyvin pikkuisia varpaita jos mahtuva pikkuiseen jalkaan. Ostin tuon vaaleanvihreän ja valkoisen. Nyt sormet syyhyää et pääsis tekee lisää, mutta odotan testin tulokset ensin, ettei nukeilla ole miljoonia villasukkia. ;) 


2 kommenttia:

 1. Olivat sopivan kokoiset meidän pikku miehen jalkoihin. Tehtailuun sellainen vinkki että varsi voisi olla pidempi...pysyvät sitten paremmin jaloissa kun pienet jalat oikeen polkevat vauhtia ilmassa. ;) Muuten aivan ihanat ja pikkuruiset. Kiitos!
  -sisko-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää et varren saa vieläkin tehdä pidemmäksi kun sitä just mietin et olisko se hyvä olla pidempi vai tuliko jo nyt liian pitkä. Vertailin henkkamaukan valmissukkiin ja niissä oli aika lyhyet varret tai ne oli kaksinkerroin ajateltu.

   Poista