maanantai 16. heinäkuuta 2018

Kaunis ruukkikylä

Perjantai illalla lähdin pikkuretkelle tyttöjen kanssa  Mathildedalin ruukkikylään, tutummin tai helpommin sanottuna Matildaan. Ilma oli hyvin kuuma ja hiostava, mutta erittäin aurinkoinen ja tunnelma ruukkikylässä ihanan rento ja viihtyisä.
Siellä on  nyt kesällä pop up kauppa, jossa muutama Salolainen liike myy tuotteitaan. Tämän lisäksi sieltä löytyy muitakin pieniä putiikkeja, esim. alpakan villasta tehtyjä juttuja olisi myös saanut sekä Second Chance vaatteita sekä kenkiä. Ne olivat kyllä tosi kauniita, varsinkin kengät. Samassa oli myös Petris chocolate suklaita, niitä ostettiinkin muutama kotiin maistettavaksi. 

 Miljöö on todella kaunis ja täällä varmasti viihtyisi koko päivänkin. Jotenkin vain joka kerta tulee lähdettyä niin, että käy vain pikaiseen. Nyt siellä alkoi kesäteatterikausikin, sillä perjantaina oli ensi-ilta. 

Lapset ihastuivat alpakoihin, jopa pyysivät seuraavana päivänä, että mentäisiin uudestaan katsomaan niitä. 

Hesarissakin oli juttu tästä kauniista kaupunginosasta. Ja voin kyllä itsekin allekirjoittaa tuon tekstin. Vielä pitäisi ehdottomasti mennä maistamaan kyläleipurin leipomuksia sekä olisi ihanaa mennä syömään kiireettömästi niihin maisemiin.    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti