perjantai 1. elokuuta 2014

Noa noa osa 2

Olen joskus aiemminkin kertonut ihastukseni Noa noa vaatteita kohtaan. Toukokuussa 2013 kirjoitin näin. Mutta nyt on ehkäpä jo pakko sanoa, että tämä on muuttunut rakkaudeksi.


Onkohan teille kenellekkään enää yllätys, että tämä äiti on ihan täysillä hurahtanut lastenvaatteisiin!?! Niin meillä taitaa tytölle löytyä kokoon 92 vaatteita. Suurimman osan vaatteista olen ostanut kirppiksiltä, joten olen ottanut ekologisuuden huomioon. ;) Pienten lasten vaatteet kun usein eivät käytössä kulu, niin niitä voi kierrättää hyvinkin useamman lapsen. Tosin mä en kyllä tiedä raaskinko koskaan luopua Oliverille tai Olivialle ostetuista vaatteista. ;) Joskus kuukausi sitten kävin täällä ja mukaani tarttui Noa noaa itselle ja Olivialle. Minun on pitänyt ne teille esitellä monen monta kertaa mutten ole ehtinyt. Joten jospa nyt esittelen. :)

Yllä olevassa kuvassa palanen kassista jonka sieltä ostin. Alemmassa kuvassa toppi jonka löysin itselleni. Nämä vaatteet ovat materiaaliltaan aivan ihanan pehmeitä. Näin tämän topin alerekissä ja ajattelin ettei se olisi ollenkaan minun näköinen, kun sovitin sitä en voinut sitä enää jättää kauppaan. Se on niin ihanan tuntuinen päällä. 


Näiden sukkahousujen takia oikeastaan eniten tahdoin mennä tuonne. Tahdoin nuo ihanat ballerina sukkikset Olivialle. Nämä osoittautuikin tosi hyviksi tuolle meidän pikkuiselle tytölle. Useimmat sukkahousut kun ovat aivan liian leveitä ja pyörivät jalassa, niin nämä ovat tarpeeksi kapeat. 

  
Tänään tahdoin mennä sinne uudestaan, sillä olin saanut lahjaksi lahjakortin pentikiin.
Tarkoituksena oli ostaa Olivialle toiset sukkikset. Mutta kuinkas sitten kävikään... 


Matkaan lähti neljät sukkahousut, neljä bodya, yhdet legginsit ja...


Aivan ihana haalariasu.


Sekä neuletakki. 


Sai tämä äitikin yhden topin. 


Nyt siellä kauhistellaan summaa jonka tämä äiti joutui näistä maksamaan. Mutta myönnetään, mukaani ei olisi lähtenyt kuin ne yhdet sukkahousut jos ei olisi sattunut olemaan  -70% alennusta. Siis voisin kuvitella että ainakin mun yksi serkku sanois, ettei ne enää maksanut yhtään mitään. ;) 
Ja tämä äitihän sekos ihan täysin kun näki sen ale lapun! ;D

Sinne jäi vielä vaikka mitä ostettavaa hyvin alennuksin. Mä olisin voinut vieläkin kotiuttaa kaikkea ihanaa mutta yritin jättää muillekkin ostettavaa. :D

Vieläkö joku on sitä mieltä etten oo rakastunut näihinkin vaatteisiin?!?

2 kommenttia:

  1. Aivan ihastuttavia löytöjä! Harmi juttu että eivät tee pojille mitään mutta onneksi äiti voi aina ostaa itselleen jotain ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi kun eivät tee pojille! Mutta onneksi sentään äiti voi ostaa itselleen kaikkea ihanaa. :) Ootko kurkannut Pomp de luxin ihania vaatteita, tosin ne taisi alkaa vasta koosta 80, mutta siellä on kaikkea ihanaa myös pojille.

      Poista