tiistai 19. elokuuta 2014

Ihana viileys

Voi, että mä rakastan tätä viileempää ilmaa. Toki mulle olisi käynyt myös, että olis sellanen sopivan lämmin. Mutta meidän neitikin tykkää näistä viileistä ilmoista, nyt nukutaan jo toista päivää putkeen vaunuissa ulkona kunnon päikkäreitä. Kun koko kesän ne olivat vähän sellaisia lyhyitä pätkiä ja sylissä mieluiten. On ihanaa kun saa tytön nukkumaan kunnolla päikkäreitä ja on ihanaa kun hän herää nauraen sieltä. :)


Tänään oli kauhulla odottamani kolmekuukautisneuvola, siksi kauhulla odotettu koska tyttö sai ensimmäiset rokotteet jotka annetaan piikkinä. Tämä äiti niin jännitti etukäteen miten niistä selvitään. No selvittiinhän niistä. Tyttö itki ensimmäisen jälkeen hetken loukkaantuneesti. Ja toisen piikin jälkeen vähän kauemmin. Mutta naureskeli jo kun oltiin lähdössä pois, vissiin ettei neuvolantädille jää paha mieli. ;) 


Meidän neiti on nyt sitten yli viisikiloa, 5050g. Ja melkein 60 senttiä pitkä, jäi vain neljä milliä alle. Ollaan pikku hiljaa alettu käyttää koon 56 vaatteita ja pikku hiljaa laitetaan koon 50 vaatteita pois. Meidän tyttö on oikein nauravainen hymytyttö ja tykkää jutella isin kanssa iltaisin oikein pitkät tovit. On hauskaa kuunnella kun huomaa, että tytöllä on paljon asiaa isille isin työpäivän jälkeen, on oikein innoissaan. Olivia viihtyy nykyään jo lelukaaren alla ja leikkii mielellään ja juttelee leluillekkin. 

Saa nähdä tuleeko tämän päivän rokotteista jotakin vai ei. Päiväunia on ainakin nukkunut ihan yhtä hyvin kuin eilenkin. 
 

5 kommenttia:

 1. Reipas kummityttö! <3 Hurmaa kyllä kaikki lähellään! ;)

  -Sisko-

  VastaaPoista
 2. Siis voi ei, koskahan mä pääsisin teillä käymään. <3 Eihän tuota tyttöä enää ees tunnista! :O Mikä itse suloisuus! <3

  Toivottavasti rokotteista ei tullut mitään ylimääräistä hämminkiä. Ja kyllä on niin kaivattuja nämä sateet ja niiden tuoma säädyllinen sisälämpötila.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttö on kyllä niin paljon kasvanut ja tosiaan muuttunut paljon siitä mitä oli pari kuukautta sitten. :) Että kyllä ne treffit tarvii sopii muuten ihmettelet kenen vauva mulla on. ;)

   Ei tullut rokotteista mitään onneksi, pientä kiukkuisuutta, mikä meni yhdellä supolla ohi. Ja tosiaan sateet ja niiden tuoma säädyllinen lämpötila oli tervetullut, mutta nyt ne sateet vois jo riittää, nyt niitä on ollut liikaa!

   Poista
 3. Ihana kuva teistä <3 Kohta pitää kyllä saada treffit sovittua ennen kun Olivia kävelee ovella vastaan kun tullaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ja tosiaan on kyllä pakko sopia treffit pikapuoliin, koska muuten siinä käy niin juuri et Olivia tulee kävellen vastaan. :D

   Poista