keskiviikko 27. elokuuta 2014

Lisää raitaa

Ostin meidän tytölle vähän lisää raitaa alkuviikosta. Tai enhän mä oikeestaan ostanut vaan käytin tytön saaman lahjakortin. Eli käytiin vähän katsastamassa P O. P:in liikkeessä skanssissa mitä sieltä löytyy. Ja löydettiinhän me sieltä. Ostettiin alesta yhdet sukkahousut, huivi ja parit neulelapaset. Sekä sitten windfleecehaalari.


Haalari me otettiin koossa 68. Vaikka ostamani velourhaalari joka on kokoa 50 menee edelleen ja siinä on edelleen resoritkin käännettyinä. Mutta miksi otimme koon 68. Myyjä meille ehdotti kokoa 62 ensin, koska hän sanoi ettei vauvalla ole välilä vaikka se on vähän iso, koska hän ei vielä konttaa. On yleisimmin sylissä, vaunuissa tai autokaukalossa. Koska haalarissa on käännettävät lahkeet ja hinhansuut, ne jäävät niin sanotusti pussille eikä kylmä pääse sitä kautta. Mutta koska koossa 62 ja 68 oli niin vähän koko eroa loppujen lopuksi niin myyjä suositteli ottamaan isomman koon jospa se menisi vaikka ensi syksynä vielä, niin että ostaa siihen vaikka windfleece töppöset jolloin saadaan haalariin lisäpituutta tavallaan töppösen varresta. Sekä tätä puku voi käyttää talvella haalarin alla villa- tai fleecehaalarin sijasta. Sekä koska se pitää tuulta paremmin kuin tavallinen fleecehaalari ja on lämpimämpi kuin tuollaiset syys/keväthaalarit, tätä voi lämpimillä talvikeleillä käyttää vaikka autoillessa pukuna kaukalossa, jossa muutenkin tulee helposti kuuma, ainakin meidän tytöllä. 

Onhan se vielä iso, mutta ensi keväänä tuskin on enää näin iso tai vaikka jouluna. Hyvin tuntuu kädet pysyvän hihoissa ja jalat lahkeissa vaikka reilu onkin. Ja mikä parasta, tässä on tuo kaksoisvetskari, niin saa mukavasti laitettua vetoketjut ylös saakka kiinni, ilman että ne tuntuisivat ikäviltä kaulassa. Haalarissa on myös irroitettava huppu, joten kun huppua ei tarvita saa sen kätevästi pois. 

Onko teillä muilla kokemusta näistä windfleece haalareista? Ootteko tykänneet?
Joko teitä alkaa kyllästyttää aina lukea näistä vauvalle hankituista vaatteista? 

3 kommenttia:

  1. Meillä oli nuoremmalla tuo samainen wf-haalari. Mä tykkäsin ihan vallan kauheesti ja just toi koko 68 meni (meidänkin kesällä syntyneellä) sit vielä seuraavana keväänä ja syksynä. Haalari on säästettynä meidän tulokkaalle ja otan varmasti heti käyttöön, kun koko sen sallii :)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa kuulla, että se tosiaan on ollut hyvä ja mennyt vielä seuraavanakin syksynä. Mä toivon todella et Oliviallekin mahtuu vielä silloin. Oi, ihanaa odotusta <3

    VastaaPoista