torstai 28. elokuuta 2014

Rakkautta

Saan olla onnellinen, koska minulla on maailman ihanin ja rakkain mies. 

Miten sitä vain ei itse aina muista kertoa ja sanoa toiselle. Ilman häntä en olisi tässä ja nyt. Ilman häntä minulla ei olisi kahta kaunista lasta. Ilman häntä en olisi selvinnyt esikoiseni menetyksestä. Hänen kanssaan saan jakaa arkeni ilot ja surut, miettimättä mitä se minusta ajattelee. 

Aina sitä ei itse muista miten paljon se toinen välittää toisesta. Ennen kuin taas jokin pieni tai iso asia siitä muistuttaa. Asian ei tosiaan tarvitse olla mikään sen kummempi tai kallis, millä voi osoittaa toisesta välittämisen.  Viime viikonlopulla olin menossa siskoni kanssa käymään iittalan tehtaanmyymälässä, yritin edellisenä iltana mieheni kanssa jutella toven juhlamukeista. Jos niitä löytyy voinko sitten ostaa sen kuudenpakkauksen, että saan sen rillillisen mukin. Mieheni oli hyvin vaisu eikä tahtonut oikein keskustella asiasta. Minä taas kiukustuin ihan hirveästi ja totesin, että soitanko sulle sitten jos niitä on, että ostanko vai en. Hinta kun ei ole mikään pieni kun ne kuusi mukia ostaa niin en yksin tahtonut tehdä päätöstä ja mieheltäni en saanut keskustelulle vastakaikua. Totesi hän, että voidaanhan me ne netistä tilata. Mutta kun niitä ei ole netissä iittalalla ollut saatavilla, niin eihän niitä nyt sieltä pysty tilaamaan ja mulla oli alennuskoodi, joka on voimassa elokuun loppuun. Olin alkuviikosta saanut mahdollisuuden ostaa sen kolmen satsin mukeja noin 140€, kun äitini oli laivalla ja se oli siellä edullisempi kuin maitten noin 180€ hinta. Lähetin äidille vain viestin, että odotan vielä jospa ne rillit kävelisi mua vastaan vielä. No laitoin miehelleni viestiä silti, että nyt olis laivalla näin paljon edullisemmin, mutten silti raaski ostaa. Mieheni laittoi viestiä, että joo katsotaan jos vielä saataisin ne, tehdäänhän niitä vielä kuitenkin. Mutta rakas mieheni oli laittanut äidille viestin, että osta ne mukit. Mieheni siis tietää kuinka paljon mä olen halunnut sitä hiivatin rillimukia!!!! No joo olin mä jo päättänyt etten mä sitä välttämättä tarvitse, että mulle riittää se tavallinenkin. Eihän nyt niin tosissaan voi näitä ihania muumimukeja kerätä. Mutta nyt mä saan olla onnellinen rillimukin omistaja! :) 


Taas sain siis muistutuksen siitä kuinka paljon mieheni minua rakastaa. <3

Mutta ei mua tosiaan aina tarvitse lahjoa, että mä sen muistaisin. 
Kyllähän mä sen joka päivä pienissä arjen asioissa huomaan.

6 kommenttia:

 1. Rakkaus on! <3

  -sisko-

  VastaaPoista
 2. Kiva nähdä tuo kuva. En ole aiemmin edes nähnyt miltä "rillimuki" näyttää. Olen aina tiirannut turhan syvälle mukiin näkyykö rillejä. Olen todennut että turha sitä on yrittää edes mistään etsiä, kun kaikki on aina läpi koluttu ja uusia ei tilata niin kauan kuin hyllyt on pullollaan rillittömiä mukeja.

  VastaaPoista
 3. Juu eipä ne rillit kovinkaan syvällä ole. Itsekin kyllä olen tiiraillut mukeja kaupassa syvältä ja kun en sitten taas ole enää muistanut missä kohtaa mukia niiden rillien sijainti pitikään olla. Eipä niitä juuri kaupanhyllyille taida tulla kun rillittömiä notkuu vielä kaupat pullollaan.

  VastaaPoista