lauantai 25. toukokuuta 2013

Muinaismarkkinat

Tänään vietettiin siskon kanssa taas vähän laatuaikaa yhdessä. Mukana oli myös siskoni pikkuinen neljän kuukauden ikäinen poitsu. Käytiin katsastamassa paikallisen lastentarvikeliikkeen loppuunmyynnissä, mulle ei tällä kertaa jäänyt käteen kuin pari tuttia ekat tutit mitä oon muuten ostanut ja nekin käy vasta kolmen kuukauden iästä alkaen. Sekä ostin pari teddykompanietin rannehelistintä. Käytiin myös Bobo-liikkeessä, voi miten siellä oli paljon ihania vaatteita lapsille ja ihana teddykompanietin keinupupu. Täällä tuun varmasti jatkossa vierailemaan, kunhan vaan tiiän ostanko pojalle vai tytölle. Tässä Bobon nettikauppa ja mehän siis vierailtiin Salon kivijalkamyymälässä. 

Shoppailujen jälkeen lähdettiin käymään muinaismarkkinoilla. Pienet vanhan ajan markkinat Rikalan mäellä, kauniissa miljöössä. Täältä ostin sappisaippuan, joka on jo kauan pitänyt ostaa, sillä kestovaippojen pesussa ja muidenkin ruoka ym. tahrojen poistoon tän pitäis olla ihan huippujuttu.

Muutama kuva markkinatunnelmasta: 
No käytiinhän me siellä munkki limsallakin :)


Illalla sitten poltin munkin kalorit siivoamalla, mitä sitä muutakaan tekemään lauantai iltana kun on yksin kotona kuin siivota. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti