lauantai 4. toukokuuta 2013

P O. P

Nyt se alkoi meilläkin!
Nimittäin popitus!

Tänään Turussa järjestettiin Polarn O. Pyretin ystävämyynti ja munhan oli sinne mentävä. Siellä oli äitimalliston vaatteita sekä lapsille tietenkin. Mutta tuon äitimalliston takia lähinnä tahdoin eniten mennä. Löysin itselleni farkkuhameen ja masutuubin. Tottakai muutaman vaatteen myös nyytille. Varmasti olisi enemmänkin löytynyt, mutta kun sitä vaavin sukupuolta emme vielä tiedä niin ei oikeen uskalla ihan mitä vain ostella. Nyt ostin kaksi bodya ja kolmet housut.


Valkoisissa housuissa oli käännettävä lahje, joka jää "pussille" kun sen on kääntänyt tai sitten voi käyttää ihan vaan ilman kääntöä normaalisti. Tuo body kuin nuo housutkin oli niin ihanan pehmeää kangasta. Yhdet raitahousutkin kotiutin, aattelin et sinisiä voi käyttää kummalle vaan kun yhdistää jonkun kivan yläosan siihen.


Alla olevaan kuosiin ihastuin ja se oli pakko kotiuttaa bodyna ja housuina. Body oli vain sellainen vikakappale eli etuosassa yhdessä kohtaa on vähän väri päässyt leviämään. Mutta ei mun mielestä ollenkaan paha silti.


Minun farkkuhameesta saatte kuvia kun se on tuolta pesukoneesta tullut ja kuivunut. Koska siitä ei saanut hyvää kuvaa, niin aattelin et otetaan sitten kun se on mun päällä. Tosin en tiiä onko sittenkään yhtään sen parempi, mut kuitenkin. 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti