maanantai 14. syyskuuta 2015

Shoppailupäivä

Lauantaina me tytöt vietettiin shoppailupäivää. Otettiin me neidin mummi ja enokin mukaan. 
Päivä oli aika raskas, kun meikä mamma oli suunnitellut reitin ja kohteet. ;) 
Eka etappi oli Kaarinassa lastentarvikekirppis Seesam, jossa oli pihakirppispäivä. 
Löytyjä tehtiin mm. taas yksi baby björnin potta, fisher price traktori ja pari kirjaa. Seesamissa oli paikalla myös pomp de lux kotimyyjä, jonka kautta tilasin neidille softshell haalarin. Kuulin kehuja siitä yksi päivä tässä, joten päätin tilata sellaisen testiin kauppa/auto puvuksi. Seesamista suunnistimme syömään ja sen jälkeen Turun lastenkirppis pikku siiliin. Sieltä jäi matkaan mukaan iso laatikollinen brion junarata osia sekä junia. 

Tämän jälkeen oli vuorossa po. p:in outlet noutovarastolla. Täältä oli tarkoitus etsiä välikausihanskoja, mutta ei ollut neidin koossa enää ollenkaan. Löydettiin kyllä uudet sisätossut isommassa koossa kuin tällä hetkellä käytössä olevat. 
Seuraavaksi reitillä oli mylly. Myllyssä olikin kamala remontti meneillään ja meikäläisellä meinas ihan hermot mennä. No ehtisinhän mä myllystäkin shoppailla vähän ripsiväriä sekä po. p:in outletista toppatöppöset ja villalapaset. Mutta täältäkin oli kaikki välikausihanskat neidin koossa loppu. Koko myllystä ei löydetty välikausihanskoja neidille mistään kaupasta. Tämä äiti sen sijaan sai edullisesti ulkohousut stadiumilta, kun pikkuveli osti takin jossa oli settihinta takille ja housuille, eikä hän housuja tarvinnut niin minä sain ne sitten. :) 
Myllyn jälkeen lähdettiin ikeaan, johon mulla luojan kiitos oli valmis ostoslista, joten ei tarvinnut kuin katsoa mistä ne löytyy varastosta ja hakea. Ikean ostoksista kerron sitten vaikka omassa postauksessaan. 
Ikeasta oli pakko mennä skanssiin, sillä ne välikausihanskat oli saatava. Menin siis ekana po. p:ilta katsomaan, mutta värit ei miellyttänyt silmää, joten en niitä ostanut. Mutta yksi sukkapaketti ja sukkahousut ostin silti. :) Vastapäätä olevasta jesper junior liikkeestä löytyi sitten vihdoin ja viimein neidille välikausihanskat. Jonathan merkkiset, pikkuveljellä ja siskon lapsilla on näitä ollut ja tiesin näiden olevan hyviä, joten päätös oli varmasti hyvä. Ostettiin pinkit ja harmaat. Olin myös etsinyt niitä välikausikenkiä ja nyt silmiini osui crocsin talvisaappaat. Sellaiset me sitten ostettiin, menee viileillä syyskeleillä sekä sitten loskaisilla talvikeleillä. 
Skansissa käytiin myös uudessa urheilu xxl kaupassa. Huh huh, mutta se oli iso näin shoppailupäivän päätteeksi, kun jalat huusi kipeää. Neiti löysi sieltä tuollaisen ihanan "vauva kahvakuulan", ja juu ei ostettu sitä kyllä nyt tällä kertaa. Eno osti pallon ja neiti sai sitä kantaa kaupassa. Siellä hän sitten kantoi sitä, laski maahan potkaisi ja taas kantoi, laski maahan ja potkaisi... Vähän enne kassoja sitten mummi sanoi, että ostetaan neidillekkin oma jalkapallo kotiin. Nyt täällä on sitten yks jalkapalloilija kotona. ;)
Tänään testailtiin sitten vähän uusia kenkiä. En osannut päättää minkä kuvan näyttäisin niin nyt tässä sitten kaikki kolme. Aikasta pinkki unelma. Takki, huivi, pipo silverjungle ja kengät crocs.

2 kommenttia: