keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Polkupyörään kärry

Vihdoin ja viimein sain otettua kuvia meidän polkupyörän peräkärrystä ja voin vähän kertoa mielipiteitäni siitä. Elikkäs keväällä kun olimme lapsi messuilla ostimme messutarjouksena qeridoo speedkid 2 polkupyörän peräkärryn, joka muuntuu myös helposti rattaiksi. Halusin ostaa heti sellaisen jota voi tarvittaessa käyttää kahdelle lapselle, mutta soveltuu myös vain yhdelle. Nyt olemme laittaneet vyöt keskelle ja poistaneet toiset vyöt kokonaan, koska neiti on yksin kärryissä. 


Kärryt ovat mielestäni hyvin kevyet, toki jos on kovin tuulinen keli ottaa tuuli kiinni kärryyn ja on raskaampaa ajaa. Toki eron huomaa kun ajaa ilman kärryä tai kärryn kanssa. mutta kärry ei kuitenkaan ole liian raskas, joten pyörälenkeille on mukava lähteä. Neitikin viihtyy todella hyvin ja unikin välillä yllättää matkalaisen. 


Lapsi laitetaan edestä kärryyn sisään ja etuovessa on tuuletusverkko kuumille keleille sekä sen eteen saa kylmillä/tuulisilla keleille laitettua muovisen suojan. Kaikki ikkunaluukut ovat uv-suojattuja. Sekä takana vielä on iso lokero sekä kaksi pientä jossa voi kuljettaa tavaroita mukana. 


Me ollaan oltu kyllä tyytyväisiä tähän kärryyn. Olen itse joskus vetänyt perässäni turvasukkulaa ja mielestäni tämä on kyllä kevyempi siihen verrattuna. Jousitukset tässä ovat mielestäni hyvät eikä tärinää tule näin ollen matkustajalle liikaa, sekä turvalliset viisipistevyöt. Kärryissä on hyvin jalkatilaa sekä istumakorkeutta on hyvin. Vielä ei olla käytetty pelkkinä rattaina näitä, koska rattaita löytyy kotoa niin monet niin emme ole nähneet tarvetta. On kyllä mukavampaa lapsen kanssa pyöräillä kun on nämä kärryt eikä istuinta tarakalla. 

Eli ollaan tykätty näistä tosi paljon ja mielestämme osattiin valita meille ne just hyvät kärryt. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti