maanantai 17. helmikuuta 2020

Huppuja huppuja..

Nyt viime jouluna annoin jo muutaman omatekemän hupparin lahjaksi. Jotenkin se on jännittävää antaa lahjaksi niitä, kun aina miettii, että mitäs jos saumat ei kestä ja onko se jälki nyt sitten niin nättiä. Mutta kaikesta huokimatta päätin, että teen lahjaksi, kun löysin niin ihania kankaitakin.
 Tässä ekassa kuvassa on metsäaiheinen huppari. Nyt en enää muista mistä kankaan tilasin, mutta jostakin. Tähän tein tuon etukappaleen tästä kuviokankaasta sekä hupun vuoriosan. Nyt en enää muista teinkö takakappaleen mustana vai kuviollisena. :D Tämä on nyt kutakuinkin normaalipituinen huppari.
 Tämä huppari on malliltaan taas pidempi ja kankaan tositummanvioletti ja hupun sisäosassa vaaleanpunainen jossa heppakuvioita. Tähän yritin, että korvat olisi tavallaan hepankorvat, mutta en nyt tiedä tuliko niistä just hepan korvat.
 Tämä minttu paita on tehty tilaustyönä siskonpojalle synttärilahjaksi tammikuun lopulla. Tässä tuo kuumailmapallokangas on Blaan kangasta. Ennen joulua Raision kauppakeskus myllyssä oli Pukimon pop up ja siellä aina välillä oli kankaita myynnissä. Ja yhtenä aamuna tehtiin lasten kanssa retki kangasostoksille sinne. Myös alimman hupparin kurki kangas on Blaan kangasta. Näitä kurki huppareita olenkin jo tehnyt kolme. Yksi vietiin kummipojalleni ja kaksi meni ystäväni lapsille. Nämä kaikki lahjaksi tehdyt hupparit olivat nyt tällä kertaa tehty trikoosta. Monet äidit sanovat, että hupparit olisi kivoja, mutta kun ne ovat niin kuumia, niin nyt päätin tehdä trikoosta niin eivät ole niin paksuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti