maanantai 10. helmikuuta 2020

Frillaa frillaa

Mulle tuli yks päivä sellanen olo et nyt pitää yrittää tehdä frillapaitaa. Mulla ei ollut mitään selkeää ohjetta siihen niin lähdin sitten vaan kokeilemaan. Paidan tein juliamekon yläosasta muokattuna. Ekaan paitaan tein frillan framilonin avulla ja toiseen tein pitkän tikin avulla. Nyt jos tekisin niin en kyllä turhaan framilonia haaskais, kun pitkällä tikillä saa tosi helposti.
Olin jotekin kuvitellut, että tuon frillan tekeminen olis tosi hankalaa, mutta eihän se oikeesti ole. Nyt onkin leikattuna isosiskolle mekko, johon ajattelin tehdä frillan kiertämään kaula-aukkoa, mutta en ihan kaula-aukon reunasta kuitenkaan. Pikkusiskolla on valmis Silverjunglen collaritunika frilloilla ja siis isosiskollakin on ollut samainen, mutta se on jo pieni ja se on ihan mun lempparitunika, eikä niitä enää saa uutune ja harvoin löytää käytettynä, niin päätin sitten kokeilla itse tehdä samantyylisen. Saas nähdä mitä siitä tulee. 
 Tämä Frillapaita on tehty Noshin kankaasta ja sopii täydellisesti näihin pompdeluxin tyllihameisiin. 
Pikkusisko ilmoitti kyllä tästä paidasta sen valmistuttua, ettei tykkää siitä koska siinä on frilla. Mutta seuraavana päivänä se kelpasi kuitenkin päälle kerhoon ja se olikin tosi kiva paita. Pikkusisko ei koskaan ole oikein pitänyt tyllihameista tai röyhelöistä. Sen jälkeen kun hänellä oli tämä kerran päällä tuon tyllihameen kanssa kerhossa, on viikon verran kelvanneet muutkin tyttöjen röyhelöjutut ja välillä hän onkin huomauttanut, että äiti katso tämä hame pyörii näin. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti