keskiviikko 26. syyskuuta 2018

Monenlaista samana katon alla

Piipahdin tässä tovi sitten taas pitkästä aikaa Halikossa Desing hillissä. Mietin taas, että miksi käynkin siellä niin harvoin, koska sieltä saa saman katon alta hyvin kaikkea kivaa itselle sekä lahjaksi.

Sieltä löytyy esim. finlaysonin, marimekon, globe hopen, iittalan ja arabian tuotteita sekä paljon muuta sisustus- ja kodin tavaraa.


Itse olen kauan jo halunnut ostaa esim. trikoisia lakanoita ja miettinyt niitä, vielä en toki ostanut, mutta huomasin niitä tulleen finlaysonin valikoimaankin. Aina ei tule kaikkea huomattua kun selailee netistä, joten oli mukava katsella mitä kaikkea tällä hetkellä kuuluu uutuuksiin.


Elefantti lakanoistakin oli tullut uusi kaunis väri sekä ihanat uudet puuvillapeitot. Meillä on lapsilla harmaat elefanttilakanat sekä keltaiset puuvillaiset pikkupeitot.


Minulta on myös mennyt ihan kokonaan ohi uudet värit teemalta, joten täällä huomasin nekin ja pääsin ihastelemaan niitä. Tuo ihana vaaleanpunaisen sävyinen oli aivan ihana, oliskohan virallinen väri ollut puuteri. Niitä voisin omaan kaappiin ottaa heti 12 kpl syviä ja matalia. :) Tuo harmaan sävykin toki on ihana, että kyllä nekin kelpaisi.


 Sieltä löytyy myös ihanan iso valikoima mm. pyykkietikoita ja erilaisia saippuoita niin pyykin pesuun kuin vartalon pesuunkin. Itse tykkään pyykkietikasta todella paljon käytän sitä pyykissä niin kuin siivouksessakin. Täältä ostin testiin uutta suomalaista adelina merkkistä, joka on täysin ekologista ja vegaanista sekä valmistettu Suomessa. 
Vielä silmiini osui izipizin lasit, joskus jos vaan tytöillä on tarve uusiin aurinkolaseihin, pitää muistaa, että täältä niitä saa. :) Ootko sä käynyt desing hillissä Salossa? Jos et niin jos tykkää sisustustuotteista niin kannattaa käydä tsekkaamassa. Täältä löytyy myös oikein viihtyisän näköinen kahvila, jota on myös kehuttu, itse siis en vielä ole siinä piipahtanut. Mutta joskus tarvisi sekin testata. 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti