keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Lapsimessut vauvan kanssa

Sunnuntaina vietettiin vauvan kanssa lapsimessupäivää. Päivä oli ihan erilainen kuin taaperon kanssa. Ehdittiin siis kunnolla shoppailemaan ja kuluttamaan rahaa. Toki välillä syötiin ja vaihdettiin vaippaa. Sekä vauva sai pienet itkut aikaan kun uni ei meinannut tulla vaunuissa ja tämä äiti tietenkin oli unohtanut manducan kotiin joka olisi tässä tilanteessa pelastanut kantamiselta ja varmasti suuremmilta itkuilta. Mutta kun vauva sai tarpeeksi tankattua läheisyyttä tuli lopulta uni vaunuissa ja loppu aika meni vallan mainiosti kun vauveli vaan nukkui.Eli jos haluaa enemmän shoppailla on kannattavampaa mennä vauvan kanssa. Tosin paras ratkaisu olisi tietenkin mennä yksin. ;) Tosin oma taaperoni rakastaa myös ostoksien tekoa, että hänen kanssaan sekin onnistuisi, mutta tämä äiti ei ehkä jaksa katsella niin tarkkaan kaikkea kuin hän katselisi sekä en pystyisi olla messuilla koko päivää niin, että taapero ei pääsisi niihin kaikkiin ihaniin juttuihin joita siellä on lapsille järjestetty. 
Lapsimessuilla saa siis kulumaan kivasti rahaa. Mutta siellä on onneksi ihania messutarjouksia aina, joten kaikki on tosi superedullista, eisk vaan?! ;) 
Meidän messuostoksiin tarttui sunnuntaina taapero tula, ajatellen tulevia lapin reissuja, manduca kun alkaa taaperolle käymään jo vähän pieneksi, tai käyttömukavuus aikuiselle siinä tulee huonommaksi ison lapsen kanssa. Pikkuinen sai bugiksiin elodie detailsin istuinpehmusteen sekä hän sai myös autoiluja varten  napikas merkin collaritakin. Napikas on muuten ekologisesti Suomessa valmistettu vaatemerkki. Löytyi myös ale kopasta by Pinjan koru. Sekä taaperolle toin oppi ja ilon tehtäväkortit.
Ostin Tulan Ipanaiselta, josta sai ihanaa opastusta repun käyttöön vaikka aikaa oli enää vain kymmenen minuuttia ja messut menivät kiinni. Ihastuin tähän kuosiin heti ja niin kuulemma moni muukin on ihastunut. Tula tuntuu taaperolla monta kertaa paremmalta kuin manduca. Manducan kanssa käytiin talvella hiihtämässä niin, että tuo isompi neiti oli selässä ja koska paneeli on siinä niin paljon pienempi kuin tässä taaperotulassa, niin lapsi pääsee keikkumaan puolelta toisella joka tekee kantajalle raskaan olon. Sain myös ihanan neuvon miten saada lapsi pois tulasta ilman toisen aikuisen apua. En malta odottaa kesää, että pääsen lappiin testaamaan tätä. 

Osallistuin messuille bloggaajapassilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti