lauantai 22. huhtikuuta 2017

Lapsimessut taaperon kanssa

Perjantaina vietettiin taaperon kanssa lapsimessupäivää. Messupäivä painoittui enemmänkin tekemiseen kuin ostoksiin. 
Messuilla on kyllä kivasti tekemistä lapsille. Tällä kertaa meidän neitikin tykkäsi touhuta ja tehdä, eikä ollut niin arka kuin aiemmin on ollut. Oli pallomereä, erilaisia temppuratoja, pomppupatjoja, legoja, jättilegoja, poliisiautoa sekä poliisimoottoripyörää. Paloautoa josta sai laskea liukumäkeä. Hiekkalaatikkoa ja erilaisia satuhahmoja sekä niitä niin ihania (ärsyttäviä) ilmapalloja. Ärsyttävän siis noista ilmapalloista tekee sen, että taapero huiskii sen kanssa joka paikkaan ja sitten se tippuu päivän aikana miljoona kertaa sekä menee rikki ja sitten tuleekin se iso itku. Paras olisi jos ne jaettaisiin vasta kun lähdetään kotiin. :) Messuilla on myös paljon erilaisia arvontoja joihin kannattaa osallistua. :)
Ehdin piipahtamaan kyllä ostoksillakin. Ihania kojua täynnä merkkivaatteita mm. Silverjungle, Pomp de lux, blaa, metsola, name it, gugguu, vimma ja mini rodiniakin näkyi. Tällä kertaa en ostanut yhtään vaatetta. Meillä tyttöjen vaatekaapit pursuaa vaatteista, joten ei kannattanut ostaa oikein mitään. Ja sitäpaitsi ensi viikolla ilmestyy Silverjunglelta lisäyksiä, joten tiiän että tämä äiti sekoaa ja ostelee taas kaikkea. :D 

Messuilta olin jo etukäteen ajatellut ostavani silikonisen pilvitabletin ja sen ostinkin. Sekä olin päättänyt ostaa aventin pillimukeja pikkusiskolle, koska niitä on aina tuolta edullisesti saanut. Yhden silikonisen tai jotain sinne viittaavaa materiaaliltaan olevaa ruokalapun ostin, jonka saa näppärästi rullattua ja näin olen se on helppo pitää mukana. Xylitolipastilleja tuli myös ostettua kilon verran. Sekä molemmille tytöille uikkarit. 

Huomenna on vielä luvassa messupäivä numero 2 vauvan kanssa. Jospa sitten ehdittäisiin keskittyä enemmän vielä ostoksiin.

Osallistuin messuille bloggaajapassilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti