sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Nyt on messuiltu...

Olin kahtena päivänä lapsimessuilla perjantaina ja lauantaina. Rahaa sain kulumaan melkein kaksi tonnia!! Eli kyllä sieltä hyviä messutarjouksia löytyi. ;)
Perjantaina oli hiljaisempaa ja pystyi rauhassa tutkimaan messutarjontaa ja jäädä miettimään jos ei heti tiennyt haluaako ostaa vai ei. Suurin osa hankinnoista tulikin hankittua vauvalle. Olen aika vähän mitään ostellut tulevalle vauvalle. Kun emme tiedä kumpaa sukupuolta hän on, niin se rajoittaa minun shoppailuhalujani aika lailla. Ja tosia asiassa meiltä löytyy kyllä valmiinakin jo aika paljon kaikkea.
Eilen illalla minulle tuli oikein paha mieli kun mietin, ettei neiti tainnut saada mitään muuta kuin ilmapalloja. Mutta sitten muistin, että ostettiin eccon kengät kesän juhlia varten ja luulen, että ne puetaan kesällä muutenkin kuin juhlissa jalkaan. Neiti niillä perjantai illan jo kotona sisällä tepastelikin ja tuntuivat olevan hänen mieleen. Niin kuin ovat äidinkin mielestä kauniit ja käytännölliset ja tuntuivat käteen ihanan pehmeiltä nahkakengiltä. Lisäksi ostettiin kaksi aventin pillitermosmukia, neiti on tykännyt niistä juoda vettä ja ovat käteviä kun se vesi ei sieltä pääse tulemaan itsestään ulos, joten voi antaa neidin kannella omaa vesipulloaan huoletta. Ja mikä parasta kun se on se termospullo niin vesikin pysyy kauemmin viileänä siinä. Ostimme myös vitamiineja neidille kun messuilla oli niistä hyvä tarjous sekä tuotiin isillekin tuliaisiksi oma vitamiinipurkki. Lauantaina neiti pääsi Ombrellinon osastolla kynsien lakkaukseen ja ihastui täysin kun hänellä oli vaaleanpunaista kynsissä. Kävimme sitten vielä hakemassa kotiin kolmen kynsilakan pakkauksen. Kynsilakat ovat vesipohjaisia ja eivät sisällä kaikenmaailman liuottimia eikä hajusteita ja ovat turvallisia lasten käytössä ja lähtevät vedellä ja saippualla pois, joten tämäkin äiti uskaltaa huoletta antaa lakata neidin kynnet. Tänä aamuna pitikin lakata jo uudelleen kun eilisen saunareissun jäljiltä ei ollut enää mitään jäljellä.
Ombrellinon osastolta löysin myös vauvalle sophie la girafe unilelun sekä luomupuuvillaisen peiton. Olen täysin ihastunut jo ennen esikoista noihin sophie la girafe tuotteisiin, osastolla olisi ollut vielä monta juttua mitä olisin voinut kotiuttaa, mutta ehtiihän sitä vielä ostella vauvan syntymänkin jälkeen. Silverjunglen osastolta tuli kotiutettua kahdet sukkahousut koossa 54/60. Muuten olenkin jo tilannut kaikkea ihanaa vaatetta vauvalle sieltä kun kotimyyjänä toimin. Ipanaisten osastolta ostin vauvalle aurinkolasit, jospa niitä kesällä tarvittaisiin. Sekä ostin smoothie pusseja, olen moneen kertaan miettinyt, että pitäisi olla täytettäviä smoothie pusseja niin voisi itse täyttää niitä ja antaa neidin syödä niistä. Neiti kun tykkää hirmuisesti syödä niistä smoothiet ja puurotkin välillä, mutta kaupan valmiit ovat aika arvokkaita jos niitä joka päivä syö. Nyt meillä sitten on niitä ja ne pitäisi vieläpä olla sellaisia joita voi tiskikoneessakin pestä. Toivotaan, että ovat toimivia. Kotiutin myös yhden uuden organizerin uusiin tuleviin vaunuihin, ne on niin käteviä kun niihin saa laskettua pikkutavaroita ja juomapullon, kun lähtee liikenteeseen. Ja vaikka meillä pari jo ennestää on niin eipä niitä jaksa vaunuista toisiin aina vaihdella. Itselleni ostin name it:in osastolta kaksi mamalicious imetystoppia sekä t-paidan. En muistakaan koska olisin jotain muun merkkistä vaatetta ostanut itselleni kuin Silverjunglen, mutta nyt ajattelin sitten kolme imetyspaitaa ostaa.
Messuilla oli myös paljon pisteitä joissa sai maistella tuotteita ja banaaniakin lapset saivat chiquitalta. Sekä saimme muumivaippoja vauvalle testattavaksi. Hain myös messuilta lastentarvikkeen tarjoaman baby boxin, joka sisälsi pampervaippa näytteitä sekä kosteuspyyhkeitä, sukat, tutin ja kirjan.
Mutta miksi minulla sitten meni messuilla niin paljon rahaa oli syynä se, että lauantaina kävin ostoksilla punavuoren peikon osastolla. Ostin meille bugaboon donkeyt. Ne tulevat kotiin sitten perästä joskus 3-4 viikon päästä. Saimme vielä messutarjouksena 75€ lahjakortin, jonka aion käyttää sitten kesäkuomujen tilaamisen yhteydessä.
Lapsimessuihin olin tosi tyytyväinen. Ja molemmille päiville riitti kyllä nähtävää ja tekemistä siellä. Oli mukavaa kun ensin voi rauhassa tutustua kaikkeen ja seuraavana päivänä tiesi sitten missä halusi vielä käydä enemmän piipahtamassa ja ostoksilla. Ehdottomasti tahdon taas ensi vuonna uudestaan. :)

2 kommenttia:

 1. Oot sä kyllä mahoton 😂
  Mä luulin olevani hamsteri, mutta ens kerralla ku mies märmättää mulle jostain, niin käsken lukea sun blogia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah!! Ihan vaan vähän mä kato shoppailin ja kaikki niin tärkeää! Enhän mä koskaan ainakaan mitään turhaa osta. :D

   Poista