maanantai 11. huhtikuuta 2016

Äkkilähtö

Me mentiin melkein niinkuin äkkilähdöllä lomalle viime viikolla. Päätettiin ystävän kanssa tiistaina ja keskiviikko aamusta suunnattiin lomalle. No okei, ei se mikään etelänloma ollut, mutta mukava irtiotto arjesta lasten kanssa. Mentiin siis picnic risteilylle. Ja oli muuten oikeesti todella onnistunut reissu. Lapsetkaan ei kiukutellu matkalla juuri ollenkaan ja kaikille ruokakin maittoi kotioloja paremmin. Meitä olis siis matkassa kaksi aikuista ja kolme lasta tai oikeestaan neljä kun yksi salamatkustaja tuolla masussakin matkas tietty mukana. Risteily mentiin lasten ehdoilla ja päätettiin ottaa rennosti koko päivä. Lapset viihtyivät hyvin leikkipaikoissa, joissa ei tungosta ollut ollenkaan vaan hyvin väljää ja välillä oltiinkin ihan vaan omassa porukassa kun muita leikkijöitä ei ollut. 

Lounaalla käytiin buffetissa, joka oli ensin meille aikuisille melko pettymys. Vissiin kamala nälkä ja mukamas mitään ei meinannut löytyä. Mutta kas kummaa sieltä me lähdettiin kuitenkin vatsat piukkoina ja todettiin että tais sitä jotain syötävää kuitenkin löytyä. ;) Syömisen jälkeen päästiinkin melkein suoraan laivan vaihtoon. Iltalaivalle oltiin otettu hytti ja sinne me sitten ekana mentiinkin hetkeksi huilimaan. Lapset tosin taisi syödä kilpaa muroja ja kiipeillä sohvalla ja tutkia paikkoja, mutta me aikuiset saatiin hetki hengähtää ennen uutta pallomeri kierrosta. Iltalaivalla käytiin vähän hienommassa ravintolassa syömässä sekä tanssimassa Ville Vikingin tahtiin. Päivä meni hurjan nopeasti ja kohta jo todettiin että ollaankin satamassa ja matka suuntautui kotiin nukkumaan. 

Kyllä me ostoksillakin ehdittiin käymään kotiin tarttui mukaan vähän herkkuja, neiti osti itselleen haisulin joka kotoa puuttui muumikokoelmista, äiti osti ripsivärin itselleen ja vauvalle ostettiin iki-ihana sophie giraffe jossa kaksi muutakin lelua mukana. Tätä äitiä jäi harmittamaan kun olisi ostanut neidille tyllimekon, mutta kun ei sitä aamulaivasta ostanut, niin ei iltalaivastakaan enää saanut kun siellä oli vain vääränvärisiä. No ehkä me pärjätään ilman sitä mekkoa. ;D Vauvallekkin olisi ollut ihania lundmyrin bodeja, mutta kun ei vauvan sukupuolta vielä tiedetä niin en niitäkään sitten osannut ostaa. Täytyy siis mennä uudestaan reissulle kun vauva on syntynyt. :) 
 

2 kommenttia:

  1. Pienet irtiotot on kyllä parhautta. Ja onnea salamatkustajasta! ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli kyllä ihan paras reissu ja ouutta ollaankin jo suunniteltu syksylle! Kummasti piristää kun käy ihan vaan vaikka päivänkin irtiottoreissulla. Kiitos. <3

      Poista