maanantai 25. huhtikuuta 2016

Se meidän kolmas pakkaus

Nimittäin äitiyspakkaus!
Kyllä, minä olen jokaisesta lapsesta ottanut äitiyspakkauksen. Siitä en tiedä onko se kannattavaa vai ei. Mutta haluan jokaiselle lapselle säästää sieltä muutaman jutun ja samalla siihen laatikkoon saa säästettyä muita ihania lapsuusajan juttua lapsille ja lapset saavat ne sittten itselleen aikuisena. Esikoisen paketti jää sitten meille tänne kotiin vanhemmille ja pikkusisaruksetkin halutessaan toki saavat sitten aikanaan katsella niitä muistoja mitä siellä on jos haluavat. Päätin jo kauan aikaa ennen lasten syntymää näin ja päätöksessäni olen pysynyt, vaikka tämän kolmannen kohdalla mietin, että onko se sittten niin järkevää. Mutta en tahdo sisarusten tappelevan isona siitä, että toisella on ja toisella ei.

Ja onhan se aivan ihanaa kun se pakkaus saapuu ja pääsee hiplaamaan ihan konkreettisesti mitä kaikkea siellä on. Meillä on vielä käynyt tuuri, että jokainen lapsista on saanut juuri sen vuoden pakkauksen jona vuonna on syntynyt, joten jokaisella on eri pakkaukset.  

Pakkauksesta tulee varmuudella ainakin käyttöön makuupussi, talvihaalari ja sen töppöset ja tumput. Muutamat vaatteet, sukkahousut on ihan parhaat mitä pakkauksessa on, sekä paksummat sukat ja tumput. Peitto ja lakanat. Tänä vuonna oli ihanan hempeä pussilakana. Sekä hygieniatarvikkeita käytetään. Tänä vuonna suuri plussa siitä, että pakkauksessa oli talkkia, mutta hammasharja oli huonompi kuin neidin pakkauksessa on ollut. Ja varmasti muitakin juttuja siellä oli hyviä, mitkä nyt ei tule mieleen. Voin kyllä tunnustaa, että kaikki vaatteet eivät välttämättä tule käyttöön saakka, mutta suurin osa kuitenkin, joten itse koin, että pakkaus on parempi vaihtoehto kuin raha meille. 

2 kommenttia:

  1. Mäkin mietin tän neljännen kohdalla otanko pakkauksen vai en. Päädyin siihen, että tällä kertaa en sitä ota. Meillä on jokaiselle lapselle säästetty pakkauksesta makuupussi ja kirja. Ne meinaan tämän vuoden pakkauksesta ostaa jostain. Myös enkelin pakkauksesta nämä ovat tallella, mutta en halua niitä tälle kakkospähkinällekään antaa.

    VastaaPoista
  2. Mäkin mietin tän neljännen kohdalla otanko pakkauksen vai en. Päädyin siihen, että tällä kertaa en sitä ota. Meillä on jokaiselle lapselle säästetty pakkauksesta makuupussi ja kirja. Ne meinaan tämän vuoden pakkauksesta ostaa jostain. Myös enkelin pakkauksesta nämä ovat tallella, mutta en halua niitä tälle kakkospähkinällekään antaa.

    VastaaPoista