maanantai 18. toukokuuta 2015

Yks vee synttärit juhlittu

Nyt on yks vee synttärit juhlittu tältä erää. Lauantaina kävi kummit,isovanhemmat ja  mun ja mieheni sisarukset perheineen sekä naapurista "vara" isovanhemmat. Tänään juhlittiin lenkki/leikkikavereitten kanssa. :) Nyt on herkkuja mahat pullollaan ja neidillä uusia leluja sekä vaatteita. Tarjottavat ja lahjat ajattelin laittaa ihan omiin postauksiinsa, niin ei tule tästä niin pitkää maratooni postausta. ;) 
Olivia tykkäsi pakettien avaamisesta ja kaikista paketeista löytyi neidille mieluisia lahjoja. Vaikka osa olikin äidin toivomia. ;) Koko synttäripäivän neiti oli tosi hyvällä tuulella eikä vierastamistakaan enää havaittu niin kuin tässä on ollut jo pitkän aikaa. Ainut itku tuli kun serkun kanssa halailivat niin innokkaasti että poskeenkin tuli mustelma, kun kaatuivat. Mutta ei sitäkään kauaan jaksettu itkeä. 


Seuraavana aamuna neiti heräsikin kukonlaulun aikaan, mutta nukahti minun kainaloon uudestaan. Vissiin synttärihulinat tulivat uniin saakka, joten kesken unien kaivattiin äidin läheisyyttä. Eikä minulla ole kyllä mitään sitä vastaan kun toinen tulee tuhisemaan kainaloon. Harvemmin kun enää niin käy, että nukahtaisi syliin tai kainaloon. Iso tyttö kun jo on. 
Yksivuotis synttärivaatteiksi valikoitui Silverjunglen puuvillamekko pussihelmalla sekä harmaat leggarit. Vielä edeltävänä päivänä äkkiä kapphallin newbie neuletakki oli osan päivästä päällä, kun kuitenkin oli aika viileät kelit vielä lauantaina. Hassua kun viime vuonna tähän aikaan alkoi ne hirvittävän kuumat helteen ja kesävaatteet olivat kuuluneet jo hetken aikaa vaatetukseen ja nyt niitä ei ole vielä edes tarvinnut miettiä laittavansa päälle, kun on sen verran vilpoista. 
Viikonlopun kuvia selaillessa tajusin yhtäkkiä miten tuo meidän vauva onkin kasvanut ihan tosi nopeasti pieneksi taaperoksi. Viime viikon aikana oppi sentään jo tulemaan sohvaltakin alas turvallisesti itse, kun sohvalle on kyllä osannut jo kauan kiivetä, mutta alas tulo on ollut sellaista, että jos aikuisena ei olisi ottanut kiinni olisi neiti ollut pääedellä lattialla. Myös omatahto on tullut näkyviin ja sitä kyllä löytyy. Mutta silti niin rakas ja aurinkoinen aina. <3 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti