keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Ihanat pallot ja muut muodot

Nuorimmaisen ollessa vauva ihastuin silikonikoruihin. Ensin näitä koruja alettiin markkinoimaan imetys ja kantokoruina, mutta itse olen alkanut käyttämään niitä vaikka liikkuisin ilman lapsia. Itse en koskaan ole tykännyt pitää puuhelmiä tai sellaisia kovia helmiä olevia koruja, niin nämä silikonihelmet ovat olleet ihan pelastus. Myös isosisko tykkää kun hän on saanut omat korunsa ja mielestäni nämä elintarvikekelpoisesta silikonista valmistetut korut ovat lapsille oikein hyvä valinta.
Tilasin itselleni sekä isosiskolle korut ensin ByPinja mallistosta. Sitten aloin tahtomaan erilaisia ja sellaista korua jossa olisi koko nauhan pituudelta palloja, en meinannut millään löytää mistään, kunnes yhdestä lastentarvikeliikkeestä löysin. Myöhemin tilattiin vielä ystävän kanssa yrittäjältä joka tekee silikonikoruja, mutta tilaus ei oikein kohdannut sitä mitä tahdoin ja korut olivat pettymys. Aloin tutkimaan nettiä, jotta voisin tilata itse tarvikkeet ja tehdä itse korut ja korjata nämä jo tilatut korut oikean värisiksi. Löysin pikkumuru nettikaupan ja sieltä tilasin tarvikkeita. Tuunasin sitten tilatut pieleen menneet korut sekä tein väärän värisistä palloista uusia. Nyt olen jo tilannut pari kertaa tarvikkeita ja tehnyt niin itselle kuin lapselle koruja sekä tuttinauhan. Ja mieli tekee aina vaan uusia ja erilaisia vaihtoehtoja. Näissä kun on vain rajana mielikuvitus. 
Nämä on siitäkin ihania, kun yleensä naisen vaatekaapissa on paljon mustia vaatteita saa näiden avulla vaatteisiin lisättyä vähän väriä. Ja jos on unohtanut kaikki lelut kotiin, mutta koru on kaulassa on tuollaiselle vauvalle jotakin tekemistä  kun voi tunnustella ja vaikka vähän maistellakkin korua. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti